Suomen seksikkäin -stripparista kirja - paljastaa aikuisviihteen salat ja asiakkaiden fetissit: kansikuvakin saa mielikuvituksen laukkaamaan!

Uutiset | 03.09.2019 19:33

Suomen seksikkäin -kilpailun voittaneesta Irina Tundrasta on tehty kirja. Christian Rönnbackan kirjoittamassa elämäkerrassa paneudutaan Irinan työhön aikuisviihteen maailmassa. Irinalla on yli kymmenen vuoden kokemus aikuisviihdealalta. Hän on työskennellyt stripparina niin nuhjuisissa kaljakuppiloissa kuin upeilla klubeilla. 

irina tura k18 -kirja

Lue lisää: Suomen seksikkäin –voittajan Irina Tundran silikonioperaation lopputulos on upea – tämän stripparin jättirinnat kääntävät katseen kuin katseen!

Kirjassa avautuu kuvin ja kertomuksin Irina Tundran kurinalainen elämä, jossa seksikäs ulkonäkö ja rautainen esiintymistaito tuovat leivän pöytään, kirjaa kuvaillaan. 

Irina Tundra K18 -teos ilmestyy syyskuussa ja yli 200-sivuisessa kirjassa päästään tutustumaan viattoman ulkokuoren omaavaa naiseen, joka kuitenkin pinnan alla on rautainen ammattilainen. Irina tuntee asiakkaidensa fetissit ja mieliteot, joiden tiimoilta hänellä on tuhansia tarinoita kerrottavanaan. 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto & Photolies
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!