fbq
Uutiset
22.12.2018 21:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Mailis Penttilä kertoo ruokaharrastuksestaan.
Suomen seksikkäin leipuri! Povipommi Mailis Penttilä avasi luksuslukaalinsa keittiön ovet Seiskalle: ”Nautin tehdä kotiaskareita kauniissa asuissa” – video!
Uutiset
22.12.2018 21:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Keskeltä Helsingin ydinkeskustaa, yli 100-neliöisestä luksuslukaalista löytyy todellinen ökykeittiö. Siellä hellanlevyjen ja kattiloiden keskellä häärää nainen, joka voisi aivan yhtä hyvin vetäistä siltä seisomalta muotinäytöksen.

Lue myös: Huhhuh, mikä povi! Seksipommi Mailis Penttilän superavonainen iltapuku loksautti leuat - poseeraa miljonäärirakkaansa kainalossa: "Valitsen sinut uudelleen ja uudelleen" - kuvat!

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta ja muutaman vuoden takaisesta Miss Helsinki -kisasta tuttu Mailis Penttilä antaa vispilän laulaa pikkumekossaan ja runsaita muotoja korostavassa paidassaan.

– Mielestäni voi näyttää hyvältä myös kokkaillessaan tai leipoessaan, Mailis myhäilee.

– Tyylini on hyvin naisellinen, ja nautin tehdä kotiaskareitakin kauniissa asuissa.

Rovaniemeläinen Mailis muistaa innostuneensa leipomisesta ja ruoanlaitosta jo pikkutyttönä. – Rakastan tehdä hyvää ruokaa ja leipoa erilaisia leivonnaisia.
Rovaniemeläinen Mailis muistaa innostuneensa leipomisesta ja ruoanlaitosta jo pikkutyttönä. – Rakastan tehdä hyvää ruokaa ja leipoa erilaisia leivonnaisia.

 

Lue myös: Huh, mikä kuvakulma: Mailis Penttilä ja Rosanna Kulju tähdittävät Suomi EDM -musiikkivideota - jättipovi pääsee oikeuksiinsa!

Keittiön ökyremontti

Mailiksen kelpaa kokkailla uutuuttaan hohtavassa keittiössä. Hänen miljonäärimiehensä Pekka Koskisen lukaali on vastikään saneerattu, ja Mailiksella oli sanansa sanottavana varsinkin kyökin suhteen.

– Keittiö remontoitiin aika pitkälti toivomusteni mukaan. Lähes kaikki meni uusiksi, ja kodinkoneet vaihtoivat paikkaa.

Lue myös: Mailis Penttilän superpaljastavista iltapukukuvista kritiikkivyöry somessa: ”On sääli, että joidenkin mielestä vielä nykypäivänäkin pitäisi pukeutua niin, että ei vahingossakaan näytä mitään muotoja”

Videolla Mailis kertoo leipomis- ja ruoanlaittoharrastuksestaan!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »