fbq
Uutiset
09.07.2015 15:15
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Suomen pahin bridezilla haukkui vieraat roskasakiksi: "En halua halpoja mustalaishäitä!"
Suomen pahin bridezilla haukkui vieraat roskasakiksi: "En halua halpoja mustalaishäitä!"
Uutiset
09.07.2015 15:15
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Häät ovat monelle elämän tärkein juhla. Joillain juhlapäivän suunnittelu ja vaatimukset menevät hiemän överiksi. Feissarimokissa leviää keskustelu, jossa hääjuhlaan kutsun saanut kiittää morsianta saamastaan kutsusta. Hän kuitenkin hämmästelee hääparin vaatimusta: häälahjan on oltava arvoltaan vähintään 200 euroa.

- Ollaan panostettu sen verran kuitenkin suunnitteluun, ettei haluta et jengi tulee van sinne ilmatteeks syömään. Ihan kohtuullinen pyyntö jos huomio että kerran ne häät vaan tanssitaan, morsian Justiina perusteli.

Keskustelun myötä moni kutsutuista ilmoitti peruvansa ilmoittautumisensa häihin. Tämä ei hillinnyt bridezillaa.

- Näkee taas ketkä on oikeita ystäviä. No ei se mitään, ei me mitään roskasakkia sinne haluttaisikaan.

 

Justiinan selitys heti Feissarimokiin

Feissarimokiin päätyneen keskustelun myötä Justiina päätti selventää tilannetta Facebookissaan. Hänen kirjoituksensa päätyi myös Feissarimokiin.

- Jotkut voivat mennä naimisiin matalalla profiililla vaikka maistraatissa, minulle tämä on elämäni tärkein päivä, jota olen suunnitellut pikkutytöstä asti. En halua että niistä tulee halvalla hutaistut mustalaishäät, Justiina kirjoitti.

Morsian halusi perustella, miksi häälahjojen hinnan pitää olla vähintään 200 euroa.

- Pakettien lisäksi jokainen rahalahja lisätään pottiin ja summan kasvaessa maailmankartalle piirretään viiva, joka kuvaa häämatkamme lentoreittiä. Tavoitteena on päästä Tahitille asti ja jos/kun viiva yltää sinne asti, määrittää kasvava potti sitten kuinka monta yötä olemme siellä. Jokainen 200 euroa vastaa yhtä yötä hotellissa. Luvassa on siis todellinen jännitysnäytelmä!

Justiina halusi pyytää anteeksi haukkumiltaan ystäviltä, mutta hän aikoo silti pitää kiinni lahjojen arvosta.

- Pitäydyn kuitenkin alkuperäisessä vaatimuksessani, että vieraiden tulee kunnioittaa hääparin lahjatoiveita, sillä nyt edes kerran elämässäni minulle kelpaa vain paras enkä häpeile sanoa sitä.

 

Kuvan morsian ei liity tapaukseen.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »