Hyppää pääsisältöön
Katso video!
deata

Suomen kovatuloisin tubettaja hyppäsi räppäriksi – eka sinkku ulkona: Ei tarvitse pelätä, että jos tää ei menesty, niin mut potkitaan v***uun sieltä!

Suomen suosituimpien YouTube-tähtien joukkoon lukeutuva Deata eli Mikael Hertell on julkaissut ensimmäisen sinkkunsa. Ne Haluu Deetä -kappale näki päivänvalon eilen ystävänpäivänä 14. helmikuuta. 

Lue lisää: Huhuh, Suomen YouTube-tähdillä järisyttävät tulot! Tubettamisella tienaa liki 80 000 euroa!

Viikko sitten mies hehkutti asiaa tube-tilillään.

- Olen tehnyt musiikkia jo pidemmän aikaa, Deata aloittaa. 

- Haluisin olla saakelin avoin tästä jutusta, koska varsinkin, kun tubettaja alkaa tekemään musiikkia, niin siellä on hirveästi kysymyksiä taustalla.

Deata kertoo, että haluaa painottaa faneilleen muutamaa asiaa.

- Ei tarvitse pelätä sitä, että luvassa on vaan yksi biisi, ja sitten katotaan saako se 13 miljoonaa kuuntelukertaa, ja jos ei saa, niin mut potkitaan vittuun sieltä. Tän jälkeen tulee tulemaan musiikkia, koska me ollaan jo tavallaan tehty niitä, mies paljastaa. 

Deata ei suinkaan ole ensimmäinen tubettaja, joka on loikannut musiikkimaailmaan. Reilu vuosi takaperin Arttu Lindeman julkaisi ensimmäisen sinkkunsa, ja viime vuoden Emma-gaalassa mies palkittiin vuoden artistina. 

Lue lisää: Lahdessa hieraistiin silmiä: YouTube-tähdet dominoivat syntistä yötä – ”Järkyttävästi shotteja, mimmejä pyöri polvella”


 

Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
universal music

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!