Suomen kaunein syytetty! Media kyttäsi Jari Sillanpään saapumista käräjille - Sofia Belórf kahvitteli kaikessa rauhassa oikeustalon kuppilassa: Tulin Nikon tueksi!

Uutiset | 26.02.2020 09:08

Katiska-huumevyyhdin käsittely jatkuu keskiviikkona 26.2.2020 Helsingin käräjäoikeuden turvasalissa, jolloin kuullaan ex-jengipomo Janne "Nacci" Tranbergin ja toisen epäillyn puolustuksen puheenvuorot. Aamulla ennen istunnon alkua, Seiskan toimittajat bongasivat oikeustalon kuppilasta Katiska-jutun tunnetuimman vastaajan, aina yhtä upean näköisen Sofia Belórfin!

Sofian asianajajan, Paul Perovuon, puheenvuoro kuultiin jo viikon aluksi, joten Sofian ei olisi ollut mikään pakko saapua paikalle. Seiskalle Sofia kertoi, että hän tuli oikeudenkäyntiin puolisonsa Nikon tueksi. He eivät ole saaneet tavata lainkaan heinäkuisen pidätyksen jälkeen, joten jälleennäkemiset ovat rajoittuneet näköyhteyteen turvasalissa. Niko onkin arvostellut oikeuden päätöstä rajata yhteydenpitoa näin rajusti, mutta tuloksetta. 

- Tämä ei ole mikään maailman mukavin paikka, mutta tässä vaiheessa ainut paikka, missä me voidaan Nikon kanssa nähdä, Sofia sanoi Seiskalle ennen aamuyhdeksää.

Miltä on tuntunut nähdä Nikoa pelkästään täällä, oikeudessa?

- Ei tämä tosiaan kivaa ole, mutta parempi näin, kuin emme ollenkaan näkisi.

Mikä sinua auttaa tähän ikävään ja kuinka saat päiväsi kulumaan, nyt kun Niko on poissa luotasi?

- Onneksi olen itsenäinen nainen ja pärjään omissa oloissanikin.... Pyrin keskittymään omiin somejuttuihin ja suunnitella tulevaisuutta. Olen pitänyt ikään kuin omaa lomaa ja miettinyt, mitä haluan jatkossa tehdä. 

sofi

Ei rääkkiä

Sofia kertoo, että kurinalaisena fitness-ammattilaisena hän on ollut suopeampi itselleen. Ääritreenit ovat tällä hetkellä tauolla.

- Olen jättänyt sellaisen himotreenaamisen ja antanut itselleni armoa ihan eri tavalla kuin ennen. Se on ollut aika vapauttavaa.. toisaalta on kiva, että nämä käräjät on alkanut, että tämä menee joskus ohi. 

Mitä haluat tehdä jatkossa?

- Olen sitä vähän miettinyt, mutta en voi vielä paljastaa. Paljon vaihtoehtoja. Niistä tietää sitten, kun tämä (oikeudenkäynti) päättyy kesällä.

Edit: Poistettu epäillyn nimi 5.3.2020 - kyseessä ei ole tunnettu henkilö, eikä häntä ole myöskään vielä tuomittu rikoksista, joista häntä syytetään. 

Teksti:Niki Miettinen, Pauli Poutanen, Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!