Uutiset
Katso kuvat!

Suomen kaunein cheerleader? Maailmanmestari Rosanna Toivonen häikäisi Linnan juhlissa – esittelee egyptiläisrakkaansa Seiskalle: tässä on hävyttömän komea Omar!

07.12.2019 17:32

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla Presidentinlinnassa näkyi perjantaina toinen toistaan upeampia iltapukuja ja mitä tyylikkäämpiä luomuksia. Lämpimässä Linnassa pyöri lähes 1800 vierasta, mutta Rosanna Toivonen onnistui silti erottumaan joukosta edukseen. 

Suorastaan säteilevä tummaverikkö on Suomen cheerleadermaajoukkueen kapteeni ja lajin tuore maailmanmestari.

– Meitä on itse asiassa kolme kapteenia, ja minä olen meistä edustamassa täällä. Olin onnekas, että sain kutsun tänne. Ihan mieletöntä! Rosanna iloitsi Seiskalle.

Lue myös: Linnan kuningatar vähäpukeisissa kuvissa! Linnan juhlissa häkellyttänyt Janniina Alho poseeraa somessa rohkeasti ja paljastavasti - katso!

Ensimmäistä kertaa Linnaan päässyt Rosanna edusti itsenäisyyspäivän juhlahumussa kauniissa luomuksessa. 

– Hyvä ystäväni Eve Korhonen on suunnitellut ja tehnyt tämän mekon. Tämä on siis ihan suomalaista käsityötä, ja sain tämän vielä ihan omien toiveiden mukaisesti.

Rosanna Toivonen ja Omar Abdelfattah ovat näyttävä pariskunta.
Linnassa tyylikkäästi edustaneet Rosanna Toivonen ja Omar Abdelfattah ovat näyttävä pariskunta.

Tapasivat Tinderissä

Rosannan ei tarvinnut edustaa Linnassa yksin. Hänen hävyttömän komeana seuralaisenaan toimi tummapiirteinen avopuoliso Omar Abdelfattah.

– Hän on ihana mies, joka on saapunut Suomeen Egyptistä nelisen vuotta sitten. Olemme tavanneet toisemme reilut kolme vuotta sitten ja olleet siitä saakka yhdessä. Hän on ollut suuri tuki kaiken urheilun keskellä ja muutenkin mieletön, Rosanna kehui miestään.

Englanniksi jutellut Omar naurahti kysyttäessä, miten pariskunta on tarkalleen ottaen tavannut.

– Ollakseni rehellinen, se tapahtui Tinderissä. Kuten nähdään, sieltä voi poikia parisuhteita hyvällä menestyksellä! Kaikki on ollut täydellistä tapaamisemme jälkeen.

Lue myös: Yli 20 vuoden ikäero! Perussuomalaisten Veikko Vallin, 57, esitteli Linnassa afrikkalaisen avopuolisonsa – tumma Alice on käsittämätön kurvikaunotar Kap Verdestä

Rosanna ja Omar olivat Linnassa yhtä hymyä.
Tyrmäävän kaunis Rosanna ja hävyttömän komea Omar olivat Linnassa yhtä hymyä.
Tyrmäävän kaunis Rosanna ja hävyttömän komea Omar olivat Linnassa yhtä hymyä.
Tyrmäävän kaunis Rosanna ja hävyttömän komea Omar olivat Linnassa yhtä hymyä.

Edessä muutto Jenkkeihin?

Omar on ammatiltaan musiikkituottaja ja dj, joka on asunut ja kiertänyt ympäri Eurooppaa. Pitkään muun muassa Kroatiassa ja Tanskassa vaikuttanut muusikko on myös työskennellyt suomalaisartistien, kuten Stigin ja Pastori Piken, kanssa.

Lue myös: Linnan historian seksikkäin vieras? Huuhkajat-kapteenin mallityttöystävä Jitka tyrmää kauneudellaan – iltapuvussa hurjan kokoinen laahus!

– Haluaisin joskus muuttaa Jenkkeihin, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Juuri nyt meidän on hyvä olla täällä Helsingissä, Omar sanoo ja katsoo lempeästi Rosannaa.

Lue myös: Tuntemattomat, lumoavat kaunottaret käänsivät katseita Linnassa - kuvat! Kuka on Linnan kaunein 2019? Äänestä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we are cheesy af in real life too 🧀 #bestest

A post shared by Rosanna (@rosannatoivonen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My babies ❤️🐾 #perfectmorning

A post shared by Rosanna (@rosannatoivonen) on

Ammattiura cheerleadingissa

Helsinkiläinen Rosanna on puolestaan opiskellut viimeiset 1,5 vuotta viestintää Vaasan yliopistossa. Viime viikko toi tullessaan ilouutisia, kun menestynyt atleetti palkattiin ammattivalmentajaksi cheerleaderseuraan.

– En ollut aikaisemmin ajatellut, että cheerleadingista voisi saada ammatin. Aluksi ajattelin keskittyväni viestintään, mutta nyt haluan ehdottomasti luoda urani cheerleadingin parissa.

Lue myös: Huomasitko tätä hottista Linnan juhlissa? MM-kultaleijona Jere Sallisen tyttöystävä-Marin iltapuku oli täysi napakymppi - kuva!

– Missioni on viedä omalta osaltani suomalaista cheerleadingia eteenpäin. Näen, että meillä olisi cheerleadingissa tulevaisuudessa myös ammattiurheilijoita, Rosanna linjasi.

Onko Rosanna Suomen kaunein cheerleader? Katso oheiset kuvat ja tee omat päätelmäsi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gm 🌊⚓️

A post shared by Rosanna (@rosannatoivonen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy international cat day! 😻despite these pictures and videos, life at the cat shelter is usually not sunshine and rainbows. Just today we learned that there were 3 kittens dumped in the car of a woman whose working at another cat shelter here in Syros. The kittens ran out and we were trying to find them from the fields. No luck. Also we have already multiple kittens and cats that have just been abandoned in a horrendous state. Syros Cats is doing their best to make sure that every cat would have a possibility to first of all have a life and also that the life would be painfree and worth living. If you would be interested in donating and helping the cats in Syros, send me a DM. Let’s make the world a better place for our four-legged furbabies ❤️ #straycats #streetcats #adoptdontshop #volunteering #syrosgreece

A post shared by Rosanna (@rosannatoivonen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänään sai taas juhlistaa tätä unohtumatonta päivää 💙 #wemadeherstory #worldchamps #icuworlds2018

A post shared by Rosanna (@rosannatoivonen) on

Seiska Linnassa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja & Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!