Joni Virtanen kokeilee musiikkiuraa.

Suomen Ihmis-Ken eli Joni Virtanen alkaa levylaulajaksi - provosoiva kesäbiisi tuloillaan: "Itseironiaa, narsismia, hauskanpitoa"

Uutiset | 13.03.2020 18:29

Suomen ihmis-Keninä paremmin tunnetulla Joni Virtasella on uusia uutisia. Hän on nyt räppäri. Mies paljastaa Seiskalle, että hän työstää parhaillaan debyyttikappalettaan turkulaisen Sakon Studion kanssa. Luvassa on Jonin mukaan kesähitti, joka kantaa nimeä Barbiken.

– Olen innoissani, koska sain taakseni loistavia ammattilaisia. Luotan Sakon miehiin, he ovat hyvin ammattimaisia ja hyviä tyyppejä, ja heillä on palo tehdä musiikkia, niin kuin minullakin, Joni kertoo Seiskalle.

Luvassa on Jonille tyypilliseen tapaan provosoivaa tekstiä, tällä kertaa räpin muodossa. Hän kertoo kirjoittaneensa sanoitukset pitkälti itse, ammattisanoittaja Samuli Koivulahden avustuksella.

– Sanoitukset on juuri minua. Ne kertovat itseironiasta, narsismista, hauskanpidosta. Haluan biisilläni sanoa, että me kaikki saamme olla juuri sellaisia, kuin olemme.

Vakavin mielin liikkeellä

Uusi aluevaltaus tulee epäilemättä herättämään mielipiteitä suuntaan ja toiseen. Vaikka Joni itse vakuuttaa olevansa tosimielellä liikenteessä, ei häntä haittaa, vaikka joku suhtautuisi asiaan vitsinä. Kunhan kappale kohauttaa.

– Kuuntelijat saavat puolestani ottaa biisin tosissaan tai huumorilla. Mutta jos et vieläkään tiedä kuka olen, niin KVG, hän lataa.

Kappaleen ovat säveltäneet Ville Nisunen ja Paavo Virtanen. Se on tarkoitus julkaista Jonin 30-vuotissyntymäpäivänä 3. toukokuuta.

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Tuomas Kokkonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!