Ville Nieminen haveilee paluusta taalaliigaan.

Suomen Chicagosta Pohjois-Amerikkaan? Tulikuuma valmentajanimi Ville Nieminen NHL-spekulaatioista: ”Nämä valmentajatouhut ovat niin hektisiä, ettei näistä tiedä yhtään!”

12.10.2019 18:02

Liigaseura Lahden Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen sai joitakin kuukausia sitten mieluisan yllätyksen. Hän sai alkukesästä kutsun NHL-seura Winnipeg Jetsin tulokaspelaajien leirille.

Lue lisää: Ville Nieminen kävi näyttämässä osaamistaan Winnipeg Jetsille – ”NHL-valmentaminen ei ole niinkään tavoitteeni, vaan unelmani!”

NHL-maailma on tuttu Niemiselle, joka kiekkoili kapeassa taalakaukalossa lähes 400 ottelua. Hän on myös Stanley Cup -voittaja vuosimallia 2001. Voisiko laajasti arvostettu ammattimies palata tarunhohtoiseen liigaan valmentajana?

Suoraa päävalmentajapestiä NHL:ssä tuskin lienee luvassa. Eurooppalaisvalmentaja saattaisi joutua hankkimaan kannuksensa ensin farmisarja AHL:n puolella, tai vähintäänkin NHL-apuvalmentajan pestillä.

– Mennään nyt vain hetki kerrallaan ja katsotaan, mihin tämä maailma on menossa. Nämä valmentajatouhut ovat muutenkin niin hektisiä, ettei näistä tiedä yhtään, Ville pyörittelee.

Lue lisää Ville Niemisestä tuoreimmasta Seiskasta!

Se on siinä! Ville tuuletteli Stanley Cupin kanssa kesällä 2001.
Se on siinä! Ville tuuletteli Stanley Cupin kanssa kesällä 2001.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja Lehtikuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!