Hyppää pääsisältöön
Oliwer Kaski nousi yllättäen Leijonat-tähdeksi.

Suomella tänään kuolemanpeli Ruotsia vastaan! Puskista parrasvaloihin rymistellyt Leijona-pakki Oliwer Kaski huhutusta NHL-diilistä: ”Mitään sopimusta ei ole tehty!”

Taivas tai helvetti. Jatkopaikka tai laulukuoro. Tulos tai ulos.

Leijonilla on tänään torstaina (23.5.) edessään MM-turnauksen kulminaatiopiste, puolivälierämatsi. Kuuluisassa kuolemanottelussa vastaan asettuu vieläpä rakas naapuri Ruotsi, joten kaikki mahdolliset ainekset ovat koossa ennätysjännittävälle kiekkonäytelmälle.

Leijonat on todistanut Slovakiassa, että menestyksen tärkein tekijä on joukkue isolla J:llä, ei niinkään tähtinimillä kuorrutetut kokoonpanot. Suomella saattaa olla jalkeilla kaikkien aikojen nimettömin MM-joukkue, mutta moni nimi on tulossa tutuksi suurelle yleisölle - ellei ole sitä jo. Yksi heistä on puolustaja Oliwer Kaski.

– On hienoa olla mukana MM-kisoissa! Varsinkin, kun on näin hyvä joukkue ympärillä, Oliwer, 23, kiittelee Seiskalle.

Slovakian MM-kisoissa Oliwer huolehtii, ettei vastustajilla ole asiaa Suomen maalille. Sen sai tuta myös Kanadan Jared McCann.
Ja siitä katolleen! Slovakian MM-kisoissa Oliwer huolehtii, ettei vastustajilla ole asiaa Suomen maalille. Sen sai tuta myös Kanadan Jared McCann.

 

Syksyllä Red Wingsiin?

Kävi tämän iltaisessa Ruotsi-matsissa sitten miten tahansa, Oliwerille MM-kokemus on ollut hieno. Pelicansissa läpimurtonsa tehnyt kiekollinen puolustaja ei ole onnistunut tekemään Slovakiassa samanlaista tuhoa kuin Liiga-kaukaloissa, mutta kenties Ruotsia vastaan helähtää.

Lue myös: Tämän kaverin tietää kohta koko Suomi – onko hän Leijonien superyllättäjä? C Moren asiantuntija hehkuttaa estoitta Seiskalle: ”Erittäin fiksu jätkä ja maailmanmies”

Rakettimaisesti maajoukkueeseen noussutta Oliweria ollaan viemässä takaisin Michiganiin, jossa hän kiekkoili ja opiskeli finanssialaa Western Michigan Universityssä. Lehtitietojen mukaan NHL-sopimus Detroit Red Wingsin kanssa julkistettaisiin MM-kisojen jälkeen.

– Mitään sopimusta ei ole tehty. Katsotaan sitten MM-kisojen jälkeen, Oliwer rykäisee.

Lue myös: Ville Nieminen paljastaa Seiskalle: Liigan paras pelaaja lähtee NHL:ään – ”Eiköhän kaveri ole ansainnut mahdollisuuden kokeilla änärissä”

Ihan vain yleisellä tasolla: mitä tykkäät Michiganista?

– Hehe. Sanotaan näin, että kyllä minä siellä hyvin viihdyin, Oliwer myhäilee Seiskalle.

MM-puolivälierä Suomi - Ruotsi torstaina klo 21.15 MTV:llä ja C Morella!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen ja Lehtikuva

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!