fbq
Uutiset
22.10.2014 15:17
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus
Suomeen muuttanut Jenni Dahlman hylkäsi yöelämän!
Suomeen muuttanut Jenni Dahlman hylkäsi yöelämän!
Uutiset
22.10.2014 15:17
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus

Takaisin Suomeen muuttanut ex-missi Jenni Dahlman säteili onnellisena Elle Style Awardseissa Helsingin Messukeskuksessa. Tummaa kaunotarta ei ole aikoihin nähty julkisuudessa, eikä myöskään Helsingin yöelämässä. Jenni paljastikin Seiskalle jättäneensä bilettämisen.

- Minulle kuuluu oikein hyvää ja olen reissaillut aika paljon. Yöelämä ei ole enää minun juttuni. Tänne oli huikea tulla, koska on kiva, että Suomessakin järjestetään jotain tällaista, Jenni hymyili.

 

Seurustelee kiekkoilijan kanssa

Jenni ja hänen ex-miehensä, F1-kuski Kimi Räikkönen erosivat 1,5 vuotta sitten, mutta Suomessa avioero sai Ilta-Sanomien mukaan lopullisen päätöksensä vasta tänä syksynä.

Eron jälkeen Jenni löysi uuden rakkaan kiekkopiireistä, ja hän on jo vuoden päivät viihtynyt Jokereiden pelaajan Ossi Väänäsen kanssa. Superrakastunut pariskunta oli esimerkiksi viime heinäkuussa juhlimassa yhdessä ex-kiekkoilija Waltteri Immosen häitä.

Mitä mieltä Jenni on lapsista? Onko pariskunnalle tulossa perheenlisäystä? Mitä luksusmerkkejä Jenni suosii? Lue lisää tänään ilmestyneestä Seiskasta!