Katso kuvat!

Suomalaisturistit hieraisivat silmiään Thaimaan paratiisisaarella: Elastinen paukautti pikaveneellä rantaan Riina-vaimonsa ja vauvansa kanssa – kuvat!

Uutiset | 29.01.2018 08:22

Räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho, 36, lähti alkuvuodesta lataamaan akkujaan Thaimaan lämpöön. Suomalaisturistit hieraisivat silmiään toissa viikolla, kun Elastinen rantautui Riina-vaimonsa ja vajaan vuoden ikäisen poikansa kanssa Phi Phi -saarelle.

Lue myös: Elastinen perhelomalla Thaimaassa: hellyttävä hellehetki poikansa kanssa – kuva!

Matka paratiisisaarelle oli taittunut pikaveneellä. Mukana vähien kantamusten joukossa oli lastenrattaat, joihin vanhemmat asettelivat pienokaisensa rantautumisen jälkeen.

Elastinen Thaimaassa.

– Riinan mentyä hoitamaan ilmeisesti kirjautumista hotelliin Elastinen jäi huolehtimaan lapsesta. Hän otti silmäteränsä vaunuista ja keinutteli tätä hellästi, suomalaisturistit kertovat.

Lippalakki suojana

Elastinen oli pukeutunut Thaimaan helteessä rennosti. Hän oli suojannut kaljunsa lippalakilla, jaloissa oli maastokuvioiset shortsit ja päällä hihaton gorillapaita. Riina oli valinnut ylleen värikkään leningin.

Elastinen ja vauva.

Thaimaa suosikkikohde

Elastinen on useissa haastatteluissa maininnut Thaimaan olevan yksi lempikohteistaan. Maassa kiehtovat kulttuuri, ruoka ja ilmasto.

Lue myös: Wau, millaisessa paratiisissa Elastinen lataa akkujaan kesken vauva-arjen – kuva!

– Thaimaa on paikka, jossa olen viettänyt eniten aikaa ulkomailla. Phuketin pakettilomat eivät kerro Thaimaasta mitään, Elastinen kertoi Rantapallo.fi-sivustolle vuonna 2014.

Elastinen Thaimaassa.

Elastisella on aikaa nauttia lomailusta, sillä seuraava keikka on merkitty helmikuun lopulle.

Elastinen julkaissut lomamatkalta kuvan myös sosiaalisessa mediassa. 

LUE: Jessus, mikä sixpack, Elastinen! Poseeraa kuin Jeesus - katso huikean hieno lomakuva!

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!