fbq
Uutiset
15.02.2020 18:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto & Seiskan arkisto
Riikka Uusitalo hukkuu miesten viesteihin.
Suomalaisten ylivoimainen suosikkikaunotar! Superhot sinkkubeibe Riikka Uusitalo, 26, hukkuu miesten viesteihin: "Tässä ei tosiaankaan tarvitse asennella mitään Tinderiä!”
Uutiset
15.02.2020 18:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto & Seiskan arkisto

Rovaniemeläinen Riikka Uusitalo, 26, äänestettiin viime syksyn Miss Suomi -finaalissa yleisön suosikkimissiksi ylivoimaisella äänivyöryllä. Kansalaisten suureksi yllätykseksi rovaniemeläinen jätettiin itse kisassa kolmanneksi korkeimmalle palkintopallille.

Lue myös: Suomen kansan suosikkimissi vapautui sinkkumarkkinoille! Käsittämättömän kaunis perintöprinsessa Riikka Uusitalo, 25, erosi yllättäen e-urheilevasta rakkaastaan: "Kyllä, pitää paikkansa"

Sekin oli monille pettymys, kun kävi ilmi, ettei tuore 2. perintöprinsessa ollutkaan vapailla markkinoilla. Hänen tiedettiin seurustelevan e-urheilevan poikaystävänsä kanssa, mutta sittemmin tilanne on radikaalisti muuttunut. Lapin kaunotar ei ole enää parisuhteessa.

– Erosimme poikaystäväni kanssa vuodenvaihteessa. Se oli lopulta yhteinen päätös, eikä siihen liity sen kummempaa dramatiikkaa, Riikka vakuuttaa Seiskalle.

Lue myös: Tumma komistus! Missikaunotar Riikka Uusitalo viihtyi kauppakeskuksessa miesseurassa – kuvat!

Riikasta tuli kertaheitolla yksi valtakunnan tavoitelluimmista sinkkukaunottarista, kun Seiska paljasti rovaniemeläisen parisuhteen päättyneen.
Riikasta tuli kertaheitolla yksi valtakunnan tavoitelluimmista sinkkukaunottarista, kun Seiska paljasti rovaniemeläisen parisuhteen päättyneen.

Viestivyöry kolleilta

Napapiirin neidon puhelin on huutanut hoosiannaa sen jälkeen, kun Seiska paljasti edellisnumerossaan Riikan vapautuneen sinkkumarkkinoille. Hän kuvailee suorastaan hukkuvansa kuumana käyvien kollien yksityisviesteihin Instagramissa.

– Tässä ei tosiaankaan tarvitse asennella mitään Tinderiä, viestiä pukkaa ihan kivasti muutenkin. Niin että kiitos vaan, Seiska! Riikka nauraa.

– Juuri nyt tilanne on kuitenkin sellainen, etten kaipaa mitään sen kummempia sutinoita. Haluan elää huoletonta sinkkuopiskelijan missielämää.

Lue lisää Riikasta ja katso tulikuumat prätkäkuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Riikka rakastaa vauhdin hurmaa. Lue lisää kansalaisten suosikkimissin kuulumisia torstaina ilmestyneestä Seiskasta!
Rovaniemeläislähtöinen Riikka rakastaa vauhdin hurmaa. Lue lisää kansalaisten suosikkimissin kuulumisista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »