Suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu Espanjassa: Poliisi uhkasi vankilalla!

Uutiset | 05.04.2020 08:06

Lontoossa asuva näyttelijä Pasi Remsu, 44, nousi kertaheitolla tv-kansan tietoisuuteen, kun hän nappasi roolin HBO:n tuottamasta His Dark Materials -fantasiasarjasta.

Juuri nyt Pasinkin elämä on täysin pysähtynyt maailmalla riehuvan koronaviruspandemian vuoksi. Hän on myös kaukana kotoa, sillä näyttelijä vastaa puhelimeen Kanariansaarilta Espanjasta.

– Saavuin tänne nelisen viikkoa sitten juhlimaan ystäväni lapsen syntymää. Yritin lähteä maasta neljän päivän miniloman jälkeen, mutta lentoni Lontooseen oli peruttu. Varasin viikon päähän toisen lennon, mutta sekin peruttiin, Pasi kertoo.

Lue myös: Pasi Remsu jäi Kanarialle karanteeniin! HBO:n sarjaa tähdittävältä näyttelijältä hurja väite: ”Suurempi mahdollisuus selvitä hengissä kuin Suomessa!”

Sitten Espanjan pääministeri julisti maahan poikkeustilan. Samalla astui voimaan ulkonaliikkumiskielto.

– Ensimmäisenä päivänä turistit saivat vielä liikkua, mutta sitten alettiin uhkailla sakoilla. Poliisit sanoivat, että tulee tonnin sakot, jos ei pysty todistamaan, että on kauppaan tai hotelliin menossa. Homma meni totiseksi, kun poliisit ilmoittivat, että toisesta rikkomuksesta saa 6–8 kuukautta linnaa!

Pasin mukaan poikkeustila otettiin tosissaan, mutta silti armeija tuli kaduille.

– Sotilaat tyhjensivät kaikki hotellit, ja turistit heivattiin pois täältä. Finnair tuli hakemaan viimeiset suomalaiset pois. Minun ei pitänyt lähteä, koska asun yksityisasunnossa ja minulla on oleskelulupa.

Lue lisää ja katso kuvat Kanarialta Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!