Suomalaismuusikko keskellä joukkotappelua - mukana kymmenkunta riitapukaria!

Uutiset | 20.02.2015 14:26

Turkulaismuusikko Janne Hurme joutui viikonloppuna ikävään tilanteeseen. Jannen keikka Joroisissa Hotelli Joronjäljessä sai rajun päätöksen, sillä konsertin jälkeen ravintolan edustalla nähtiin käsirysy, jossa moni henkilö sai osumia.

– Esityksen jälkeen menin tupakalle ravintolan edustalle, missä muutama nuori sälli oli joutunut kahakkaan itseään vanhemman herran kanssa, Janne kertoo.

Janne sanoo, että ystävänpäivän vastaisena yönä tapahtunut kahakka eteni hyvin nopeasti.

– Nuoret miehet pahoinpitelivät miestä, ja hetken päästä vanhempi rouva kaadettiin. Juoksin sisälle hakemaan apua. Pian ulos ryntäsi enemmänkin ihmisiä, ja tilanne kärjistyi. Turvamieheltänikin revittiin paita päältä. Mylläkkään osallistui arviolta 10–15 ihmistä.

Tilanne kärjistyi niin pahaksi, että Jannekin joutui hyökkäyksen kohteeksi.

 

Kiistää pahoinpitelyn

Seiskan tietojen mukaan Janne olisi tappelussa lyönyt yhtä nuorta miestä niin lujaa kasvoihin, että tämän nenä olisi murtunut.

– En ole lyönyt ketään, mutta myönnän tönäisseeni yhtä. En usko, että kukaan nostaa selkkauksesta rikosilmoituksia. Minä ja turvamieheni olimme kuitenkin auttamassa loukkaantunutta miestä. Kyseessä oli tavallinen baarikärhämä.

Paikalla oli niin paljon ihmisiä, että jopa riitapukarit tappelivat loppujen lopuksi keskenään.

– Minä ja turvamieheni olemme molemmat aivan kunnossa, Janne vakuuttaa.

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!