Suomalaismalli suuntaa yhteiselle biletysmatkalle Kendall Jennerin kanssa!

Suomalaismalli suuntaa yhteiselle biletysmatkalle Kendall Jennerin kanssa!

Uutiset | 12.05.2016 14:14

Mikko Leppilammen kanssa avoliitossa elävä malli Maryam Razavi suuntaa tänään torstaina (12.5.) Cannesiin Magnum-jäätelön lähettiläänä. Hän osallistuu Cannesissa samaan tilaisuuteen Kendall Jennerin kanssa.

- Näillä näkymin pääsemme myös bailaamaan Kendallin kanssa. Tämä on ensimmäisen kerta, kun Suomesta lähtee Magnumin järjestämiin juhliin suomalaisia edustamaan. Olen seurannut Kendallin mallinuraa. Hän on uuden polven malli. Minulle on jäänyt sellainen kuva, että hän on aina halunnut olla poissa Kardashianien klaanista, Maryam kertoi Seiskalle Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin järjestämässä muotinäytöksessä eilen.

Kansainvälistä mallinuraa luova Maryam kertoo saavansa työtarjouksia pitkin maailmaa lyhyellä varoitusajalla. 

- Sain tänään viestiä Ruotsin-toimistoltani, että he haluavat päivittää mallikuvani. Se tarkoittanee sitä, että töitä on jatkossa enemmän länsinaapurissamme. Nyt olen aktiivisesti mallitoimistojen listoilla Hampurissa, Lontoossa, Ruotsissa ja Suomessa.

Kesällä Maryam toivoo pääsevänsä juhlimaan Flow-festareille.

- Se on minulle todella rakas festivaali. Sinne tulevat kaikki kaverini, joten tuntuu siltä, kuin osallistuisin luokkakokoukseen. Bailaamme kaikki siellä yhdessä, myös Mikko tulee festareille.   

KUVAT: PASI MURTO

 
Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!