Hyppää pääsisältöön
jippu

Suomalaislaulajan kaulasta löydettiin kasvain – koepalan tulokset ällistyttivät: ”Makasin huutoitkussa lattialla”

Suomalaislaulaja Jippu, oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne, työskentelee paitsi musiikkievankelistana myös radiomaailmassa. Jipulla on oma osuus Radio Deillä, jossa hän juontaa Ihmisen ääni -nimistä keskusteluohjelmaa. 

Huomenna keskiviikkona (5.9.) kuultavassa jaksossa Jippu kertoo hetkestä ennen juhannusta. Hän löysi kaulastaan patin. Kyseessä oli turvonnut imusolmuke, joka testien jälkeen todettiin pahanlaatuiseksi kasvaimeksi, radion tiedotteessa kerrotaan. 

Lue lisää: Laulaja Jipun elämä mullistui uuden hankinnan myötä: "Oliko maailma näin kaunis?" - katso kuva!

 - Yhtäkkiä maailma pysähtyi ja makasin huutoitkussa lattialla, Jippu kertoo ohjelmassa. 

Kasvaimesta otettiin leikkauksella lisäkokeita, mutta onni onnettomuudessa, koepalasta ei löytynytkään aikaisemmin todettua kasvainta. 

Halusi vaieta aiheesta

Tiedotteessa kerrotaan, että alun perin Jippu halusi vaieta sairastumisestaan julkisuudessa. Laulajan mieli kuitenkin muuttui, kun hän tpasi Idols-laulukilpailusta tutun Kristiina Braskin, jolla todettiin lymfoomaepäily viisi vuotta sitten.

- Kun tapasin Kristiinan, huomasin, että hänen tarinansa oli täysin sama, ja siihenkin liittyi kokemus Jumalasta. Minun ja Kristiinan arpikin on kaulassa samalla puolella, Jippu hämmästelee.

Jipun ohjelma kuullaan Radio Deissä huomenna kello 16. 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!