Hyppää pääsisältöön
Suomalaislaulaja Nicki Minajin huomiosta: Vetää sanattomaksi!

Suomalaislaulaja Nicki Minajin huomiosta: Vetää sanattomaksi!

Poptähti Nicki Minaj yllätti viime yönä suomalaiset sosiaalisen median seuraajat jakamalla omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa suomalaislaulaja Evelina pitelee sylissään pahvista Minaj-kylttiä.

Kuvan jakaminen löi myös itsensä Evelinan eli Eveliina Tammenlaakson ällikällä. Laulajakaunotar kommentoi kuvan jakamista Instagram-tilillään.

Heräsin tossa puol tuntii sitten ja puhelin oli TÄYNNÄ screenshottei ja puhelui ja viestei. Piti hetki kelaa et nukunko edelleen mut naaaah sons, queen Nicki

 

 

Evelina julkaisi saman kuvan omalla Instagram-tilillään viime kesänä Summer Up –festivaalien aikana. Nicki tähditti festivaalia tuolloin.

Viime Summer Upissa mä pääsin näkee tän naisen livenä ja itkin KOKO KEIKAN. Ihan ekoista sekunneista ja varmaan puol tuntii sen jälkeenkin. Hirveen moni juttu ei oo menny mulla yhtä tunteisiin.

Tä on mun esikuva, mun idoli - ja se halus repostaa mun kuvan. Täst päivästä eteenpäin voin elää tietäen et Nicki Minaj on nähny mut ja tietää ees jollain pienellä tasolla kuka mä oon. Vetää sanattomaks

 


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!