Uutiset
Katso kuvat!

Suomalaiskiekkoilija Oula Palveen amerikkalainen tosi-tv-rakas Haley rohkeassa nöpötyskuvassa – kestääkö suhde Oulan muuton Ruotsiin?

26.05.2020 20:04

Suomessa loistavaa jälkeä jääkiekon SM-liigassa toissa kaudella tehnyt hyökkääjä Oula Palve, 27, sai vuosi sitten elämänsä tilaisuuden, kun hän solmi yksivuotisen NHL-sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Palveen mennyt kausi ei kuitenkaan johtanut NHL-debyyttiin, sillä hyökkääjä pelasi koko kauden farmisarja AHL:ssä. Kesken kauden hänet myös kaupattiin Pittsburghista Dallas Starsiin, mutta myös Teksasissa hän joutui tyytymään AHL-peleihin.

Hiljattain paljastui, että Palveen ura jatkuu ensi kaudella Ruotsissa, sillä keskushyökkääjä siirtyy Linköping HC:n riveihin.

Mutta vaikka NHL-ura ei auennutkaan, niin jotain aika konkreettista suomalaishyökkääjälle on silti Amerikan-reissusta jäänyt. Kuten jo tammikuussa uutisoimme, Oula Palve seurustelee vaalean kaunottaren Haley Fergusonin, 26, kanssa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viva Las Vegas

A post shared by Oula Palve (@oula7) on

- Ihastuin persoonallisuuteesi muttei haittaa, että olet myös todella komea, Haley hehkuttaa Oulaa Instagramissaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was actually attracted to your personality, but I like that you look good too 😜 @oula7

A post shared by Haley Ferguson (@hfergie11) on

Rakas löytyi

Oula ja Haley tutustuivat, kun kiekkoilija pelasi vielä AHL-liigassa Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa. Ensimmäiset yhteiskuvansa heistä havaittiin tammikuussa Haleyn Instagram-tilillä, jossa kaunotar jakaa hyvin huomiota herättäviä otoksia.

Katseita keräävä kiekkoilijan kullanmuru Haley on tottunut salamavalojen välkkeeseen, koska vietti aikaa jenkkien The Bachelor- ja Bachelor in Paradise -ohjelmissa. Rakkauden tavoittelu jäi telkkarissa saamatta. Se on Oulan onni, koska Haleyn kiinnostuksen voi havaita hänen kuvistaan. 

Yksi tapa huomata voimakasta kiintymystä on hyvin ulospäin loistava lihan merkki. Haleyn tapauksessa merkki on niinkin terävä, että se loistaa hänen paidan läpi kuin Jennifer Anistonilla Frendit-sarjassa. 

Kuin kaksi marjaa

Haleyn ajoittain varsin rohkeissa kuvissa vierailee silloin tällöin myös hänen kaksoissisarensa Emily Ferguson, joka tavoitteli rakkautta Haleyn kanssa samaan aikaan The Bachelor -sarjassa.

Sisaruksia on hyvin vaikea erottaa toisistaan. Asiaa hankaloittaa vielä enemmän, kun he peittävät puolet kasvoistaan asuun sopivilla kasvomaskeilla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I donut know what I would do without you 💕🍩 @efergie13 📸: @bethanypaigephoto

A post shared by Haley Ferguson (@hfergie11) on

Mutta nyt, kun Oula on saanut sopimuksen Ruotsista, herää iso kysymys. Saako hän tosi-tv-tyttöystävänsä Haleyn mukaansa valtameren yli Ruotsiin vai jatkaako pariskunta suhdettaan etänä? 

Ainakin somekuvien perusteella kiintymys Oulan ja Haleyn välillä erittäin tiukkaa sorttia.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!