Uutiset
Katso kuva!

Suomalaiskaunotarten somenakuilu jatkuu - nyt riisuutui Anna Abreu: tämä yläosaton otos poistuu somesta aivan pian - katso!

11.07.2018 18:19

Kesäisin vaatteet helposti vähenevät, kun aurinko paistaa ja lämpömittarin lukemat kohoavat yhä korkeammalle ja korkeammalle.

Näin on käynyt myös useiden suomalaisten julkkiskaunotarten kohdalla. Seiska uutisoi keskiviikkona laulaja-näyttelijä Krista Siegfridsistä, joka julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa kuvan, jossa hän poseeraa alasti tai yläosattomissa meren rannalla.

KATSO: Ohhoh, Krista Siegfrids julkaisi somessa nakukuvan! "Kesäyöt"

Myös toinen suomalainen laulajakaunotar intoutui julkaisemaan vähäpukeisen kuvan Instagramissa. Anna Abreu nimittäin lisäsi tiistaina Instagram-tarinaansa kuvan, jossa hän näyttäisi poseeraavan yläosattomissa.

Abreu on kertonut Instagramissa sairastuneensa uudelleen sitkeään tautiin, joka vaivasi häntä jo ennen viime viikonlopun Ruisrockia. Turun-reissu näyttää kuitenkin vieneen mehut laulajasta, sillä nyt Abreu on uudestaan kesäflunssan kourissa.

Lue lisää: Jösses, Anna Abreu rohkeana: nännit näkyivät topin läpi – kuva!

Tiistaina julkaisemassaan kuvassa Abreu katsoo kameraan herkästi ja kuvaan lisätty sydän peittää niukasti kriittiset kohdat vartalosta.

Anna Abreu Instagramissa

Abreu ei ole kesän keikoillakaan kainostellut näyttää paljasta pintaa, sillä esimerkiksi Provinssissa hän esiintyi bikinitopissa. Seinäjoen Törnävän aurinkoisessa illassa laulajattaren nännit paistoivat asun läpi estoitta.

KATSO: Huh, huh! Anna Abreu hurmasi Provinssissa: nännit paistoivat auringossa – kuvat!

Anna Abreu Provinssissa
Tällaisessa asussa Anna Abreu esiintyi Provinssissa.

Seuraavan kerran Annan pitäisi esiintyä perjantaina Kalajoen Merisärkässä ja lauantaina Oulussa Suomipop-festivaalilla. 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Juhamatti Nieminen & Instagram / IAMABREU
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!