Cristal Snow

Suomalaisjulkkis syynä Saara Aallon kaapista ulos tuloon: Hän on jälkeenpäin kiittänyt minua avusta!

Uutiset | 06.02.2017 12:40

Tv-kasvo ja laulaja Cristal Snow palkittiin viime viikolla järjestetyssä QX Gay Gaalassa vuoden tv-tähtenä. Hän kertoi gaalahumussa Seiskalle olleensa avittamassa biseksuaalisuudestaan ja suhteestaan naiseen, manageriinsa Meri Sopaseen, avoimesti puhunutta Saara Aaltoa ulos kaapista.


– Olimme aikoinaan yhtä aikaa vieraina Tuubi-ohjelmassa, jonka kulisseissa heitin homoläppää. Saara ei ollut vielä tuolloin puhunut suuntautumisestaan, joten hän koki olonsa ahdistuneeksi. Kun tapasimme seuraavan kerran UMK:n merkeissä, hän veti minut syrjään ja sanoi, että olin syy, miksi hän tuli ulos kaapista. Hän oli tilassa, jossa muut ihmiset ympärillä olivat hauskoja, mutta hän ei tiennyt, miten reagoida läppiin, kun samaan aikaan pimitti seksuaalisuuttaan. Hän on nykyisin paljon vapaampi ja painolasti hänen harteiltaan on tippunut, Cristal Snow kertoo Seiskalle.

Cristal SnowCristal on puhunut avoimesti homoseksuaalisuudestaan jo vuosia, koska haluaa olla ajamassa homojen oikeuksia ja auttamassa seksuaalisuutensa kanssa kamppailevia miehiä ja naisia. Seksuaalisuudesta johtuvaa vihapostia Cristal saa nykyisin todella vähän.

- Kun menestystä tulee, vihapostia tulee. Vihapostin määrä on vähentynyt minimiin niistä ajoista, kun aloitin musiikin tekemisen ja ponnahdin julkisuuteen vuonna 2007. Nykyään saan tukea enemmän ja monet kiittävät, koska olen puhunut asioista.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!