Uutiset

Suomalaisjulkkikset hurahtivat Instagramiin - paljastavia lomakuvia!

08.01.2014 17:04

Suomalaisjulkkikset ovat hurahtaneet Instagram-kuvapalveluun, joka pursuaa julkkisten lomakuvia.

 

 

Näyttelijä Mikko Leppilampi lomailee parhaillaan mallirakkaansa Maryam Razavin kanssa Malediiveilla. Mikko on lisäillyt paratiisista Instagram-tililleen lukuisia upeita otoksia, joista yhdessä pariskunta on snorklaamassa.

 

 

Räppäri Mikael Gabriel on päivittänyt ahkerasti kuvia Miamin-matkaltaan, jossa hän on yhdessä räppipoppoonsa ja paikallisten tuttujen kanssa. Kuvien perusteella seurueella on ollut vauhdikas reissu, sillä kuvista monet on otettu kotibileistä tai baarista, mutta myös letkeitä allaskuvia on ilmestynyt Instagramiin. Seurue suuntaa matkallaan vielä Los Angelesiin ja New Yorkiin.

 

 

Teinisensaatio Robin on kuvannut uutta Onnellinen-musiikkivideotaan Dominikaanisessa tasavallassa, josta hän on lisäillyt useita aurinkoisia kuvia Instagram-tililleen. –Täällä on tosi lämmin, hyvä meininki, leppoisaa jengiä ja värikkäät värit, joten toivottavasti tulee hyvä musavideo, Robin kertoi YouTube-videolla.

 

 

Energinen poppari Krista Siegfrids rusketti vartaloaan Dubaissa. Tähtönen lisäsi Instagramiin kuumia bikinikuvia, joista tuhannet ihmiset ovat tykänneet.

 

 

Teinipoppari Isac Elliot viettää aikaa aurinkoisessa Miamissa, josta hän on lisäillyt kuvia ja videoita Instagram-tililleen. Isac on päivittänyt ahkerasti kuvia ja videoita matkaltaan.

 

 

Räppäri Uniikki on kerännyt jo paljon rusketusta Kapkaupungissa, jossa hän on lomailemassa Eevi-rakkaansa ja ystäviensä kanssa.

 

 

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö ja hänen Tommi-rakkaansa ovat lomailemassa ystäviensä kanssa Thaimaassa. Seurue on kierrellyt Thaimaan saaria ja käyneet muun muassa sukeltamassa.

 

Sunrise Avenuen keulakuva Samu Haber on mallirakkaansa Viviannen kanssa Thaimaan Koh Poda –saarella rentoutumassa. Instagram-kuvien perustella Samu on ainakin käynyt apinoita katselemassa ja pitkähäntäveneellä ajelemassa.

Kuvat Instagram

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!