fbq
Uutiset
01.07.2016 16:38
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Suomalaisjulkkikset Tinderissä: Aamulypsy-suosikki etsii seuraa urheilukuvilla!
Suomalaisjulkkikset Tinderissä: Aamulypsy-suosikki etsii seuraa urheilukuvilla!
Uutiset
01.07.2016 16:38
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Erityisesti nuorten suosiossa oleva deittisovellus Tinder toimii ympäri maailman. Viestittely kiinnostavien ihmisten kanssa käy niin, että mikäli molemmat painavat sydäntä, tulee kaksikosta pari ja keskustelu voi alkaa.

Myös suomalaisjulkkikset ovat hurahtaneet palveluun. Seiska listasikin julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka ovat etsineet palvelussa seuraa.

 

 

Tanssii tähtien kanssa -kilpailustakin tuttu viihteen kauhukakara Cristal Snow on viihtynyt jo useamman vuoden sinkkuna. Cristal kertoi alkuvuodesta Seiskalle, että aikoo suunnata ensimmäistä kertaa Tinder-treffeille.

– Olen tavannut Tinderissä mielenkiintoisen miehen. En tiedä, pelkäävätkö miehet minua, sillä kovinkaan moni ei uskalla lähestyä minua Tinderissä, Cristal kertoi Seiskalle taannoin.

 

 

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta tuttu Juha Perälä hakee seuraa sporttisilla kuvilla. 

 

 

Big Brother- ja Hottikset-sarjasta tuttu malli Tommi Riihimäki hakee myös seuraa. Hän käytti palvelua etenkin, kun oli seuraamassa Moskovassa lätkän MM-kisoja.

– Olen saanut yli 50 naiselta viestiä Tinderin kautta. Kaikki ovat olleet helkkarin hyviä, mutta en ole jaksanut alkaa säätämään, koska olen täällä töissä, Tommi kertoi kisojen aikaan Seiskalle.

 

 

Räppäri Juno eli Jon Korhonen ei jäänyt pitkäksi aikaa suremaan, kun laulajavaimo Janna Hurmerinta jätti keväällä yksin avioerohakemuksen. Juno nimittäin etsi pian eron jälkeen aktiivisesti uutta seuraa treffipalvelu Tinderistä. Nykyään Juno on palannut yhteen lastensa äidin kanssa. 

TAUSTAA: Mitä ihmettä?! Exä otti pettäjä-Junon takaisin: läheiset hämmästyivät!

 

 

Tinderistä löytyy myös salskea vapaaottelija, UFC-tähti Makwan Amirkhani, joka on viihtynyt sinkkumarkkinoilla jo pidempään. Mielenkiintoisen asiasta tekee se, että vielä helmikuussa Makwan ilmoitti, että hänellä ei ole aikaa naisille.

– Naiset alkoivat ottaa yhteyttä heti, kun tulin Irlantiin, mutta keskittymiseni on seuraavassa matsissa. En ole ollut parisuhteessa moneen vuoteen, ja näillä näkymin en haluakaan vielä pitkään aikaan. Keskittyminen on urassa, Makwan pohti tuolloin.

 

 

Ennen Roope Salmisen tapaamista Miss Suomi 2011 Sara Sieppi oli innokas Tinderin käyttäjä.

– Kyllä minä saan aika paljon treffipyyntöjä, mutta ne tulevat Facebookiin, joten en oikeastaan ota niitä huomioon. Tinder on ihan sikahauska. Iltaisin valkkaan vaan niitä miehiä sieltä. Liittykää kaikki Tinderiin, Sara opasti.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »