Suomalaisjulkkiksen ex-rakasta epäillään murhasta - poliisi vaikenee!

Suomalaisjulkkiksen ex-rakasta epäillään murhasta - poliisi vaikenee!

17.02.2016 17:28

Lounais-Suomen poliisi on kaikessa hiljaisuudessa tutkinut Porin seudulla tapahtunutta henkirikosta. Poliisi ei ollut tiedottanut epäillystä rikoksesta keskiviikkoon (17.2.) mennessä mitään.

Satakunnan käräjäoikeudesta kuitenkin vahvistetaan, että kyseinen, vuonna 1982 syntynyt porilainen mies on vangittu perjantaina 5. helmikuuta murhasta epäiltynä.

 

Murhaepäilty. Kuva: Instagram

 

"Pakko toimia tällä tavalla"

Seiskan tietojen mukaan tutkittava henkirikos on huomattavan vanha, sillä se on ilmeisesti tapahtunut 2000-luvun alussa. Tutkinnanjohtaja Toni Sjöblom Lounais-Suomen poliisilaitokselta on tapauksesta erittäin vaitonainen.

– Jutun sisältö on tällä hetkellä täysin salainen, joten en kommentoi tässä kohtaa koko asiaa sen enempää. On kyse vaativasta ja haastavasta tutkinnasta. Nyt on ihan pakko oikeasti toimia tällä tavalla, on niin tärkeä intressi tämä tutkinnan tekeminen, rikoskomisario Sjöblom perustelee valittua tiedotuslinjaansa.

Näinkin vakavan rikoksen tutkinnassa on varsin poikkeuksellista, ettei poliisi ole julkaissut asiasta edes yleisluontoista tiedotetta.

 

Vakava suhde julkkisnaiseen

Vangittu 33-vuotias mies on aiemmin seurustellut julkisuudesta tutun naisen kanssa. Pariskunnan suhde kesti vuosia, mutta päättyi jo tovi sitten.

Miksi poliisi ei ole julkaissut tiedotetta murhaepäilystä? Mitä tapahtui, kun Seiska tavoitti kyseisen julkkisnaisen? Lue koko juttu tuoreesta Seiskasta!

 

 

 

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!