Katso kuva!

Suomalaiset palomiehet pääsivät yhteiskuvaan kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin kanssa - saivat vuolaat kiitokset avusta!

Uutiset | 30.07.2018 16:15

Ruotsissa riehuvissa maastopaloissa on tarvittu ulkomaalaisten palomiesten apua. Heidän tukikohtansa on Ljusdalin pikkukylä. Yle raportoi, että paikalla on ruotsalaisten lisäksi ranskalaisia, puolalaisia, tanskalaisia sekä suomalaisia palomiehiä. Yhteensä heitä on 450. 

Suomalaisten palomiesten joukkue on koottu Lapin, Pohjois-Savon ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksilta. Näillä näkymin he työskentelevät Ruotsissa perjantaihin asti. 

Palomiesten uljaasta ja onnistuneesta työskentelystä kertoo se, että kruununprinsessa Victoria ja hänen aviomiehensä Daniel ovat tänään maanantaina käyneet kiittämässä heitä Ljusdalissa. 

Kuningashuone julkaisi Facebookissa kuvan, jossa kruununprinsessapari poseeraa suomalaisten palokuntalaisten kanssa. Ilta-Sanomien mukaan kuvassa ovat ensihoitaja ja pelastaja Kerttu Ylimartimo ja pelastaja Marko Tolonen Pohjois-Savon pelastuslaitoksella.

- Kruununprinsessapari kävi tapaamassa ja kittämässä suomalaisia palomiehiä, kuningashuoneen Facebook-seinällä kerrotaan. 
 
Ylen mukaan maastopalon aiheuttamat taloudelliset vahingot ovat jo 100 miljoonaa euroa. 
Teksti:Mariama Bah
Kuvat:all over press ja Kungahuset
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!