Uutiset

Suomalaisen huippukokin kauhunhetket New Orleansissa: eksyi jengialueelle, törmäsi pistooliin - "Päät märkänä gangstaräppiä"

08.04.2018 13:04

Subilla parhaillaan pyörivää ja huippukokki Akseli Herlevin, 32, tähdittämää Burgerimiestä kuvattiin viime syksynä ympäri Amerikkaa. Kuvausryhmän rasvainen reissu vei San Franciscosta ja Los Angelesista Las Vegasin kautta San Diegoon, josta edelleen Austiniin, New Orleansin, Miamiin ja New Yorkiin.

– Se oli tiukka neljän viikon burgeri-retki, jonka aikana tuli maisteltua useita kymmeniä erilaisia hamppareita, Akseli muistelee hymyissä suin Seiskalle.

Lue myös: Ota tästä resepti talteen! Huippukokki Akseli Herlevi valmisti Seiskalle "Herlevin hyvän" pääsiäisburgerin!

– Yksi matkan kohokohta oli ilman muuta Father’s Office -niminen ravintola Los Angelesissa. Sain sieltä aikoinaan kimmokkeen koko burgeri-innostukseeni. Ja se oli edelleen yhtä hyvää kuin muistinkin.

Myöskään kommelluksilta ei vältytty. San Franciscossa kuvausryhmän autosta lyötiin ikkunat sisään ensimmäistä kuvauspäivää edeltäneenä iltana.

– Jonkin verran lähti kalustoakin matkaan, muttei niin paljon, ettemmekö olisi selvinneet.

Akseli Herlevi on Burgerimies.

New Orleansissa Akseli ja kuvausryhmä ajelivat tietämättään jengialueella. Siellä sydämentykytyksiä aiheutti jostain ilmaantunut amerikanrauta, jonka kojelaudalla komeili pistooli.

– Kun kysyimme syytä siihen, se jätkä kertoi, että silloin paikalliset jengiläiset eivät tule lyömään liikennevaloissa pistoolia ohimolle. Ja me olimme vain kuunnelleet siellä muina miehinä päät märkänä gangstaräppiä!

LUE MYÖS: Mitähän suomalaiset kukkahattutädit sanoisivat tästä? Nevadan autiomaassa kummittelee "sydänkohtausgrilli" - "Niin hullua ravintolaa ei löydy mistään!"

– Jälkeenpäin olen miettinyt, että reissussa sattui varmaan paljonkin sellaista, mitä emme siinä hetkessä tajunneet, Akseli hymähtää ja jatkaa:

– Sen olen oppinut maailmalla matkatessani, ettei hengen kanssa kannata leikkiä. Se on mulle paljon arvokkaampi kuin heille siellä.

Lue lisää Akseli Herlevistä sekä hänen ökyherkullisesta pääsiäisburgeristaan Seiskan pääsiäistuplasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!