fbq
Uutiset
15.03.2018 14:02
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: mtv media
jaakko parkkali
Suomalainen suosikkitubettaja todistaa - näin vaikeita meikit ovat miehille: Jaakko Parkkali alasti haastevideolla!
Uutiset
15.03.2018 14:02
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: mtv media

Suomen suosituimpien tubettajien joukkoon lukeutuva Jaakko Parkkali todistaa tuoreella videollaan, että naisten kosmetiikkatuotteiden tunnistaminen saattaa aiheuttaa miehelle suurtakin päänvaivaa.

Viikko sitten Jaakko aiheutti hämmennystä somessa: Mitä ihmettä, Arttu Lindeman julkaisi hämmentävän videon Jaakko Parkkalista pelkissä boksereissa: En edes tiennyt! Vi**u, mitkä vi**n pöksyt!

Tubettajan seuraajat ovat lähettäneet Jaakolle valokuvia meikeistä tai kosmetiikkavälineistä, joiden käyttötarkoitus miehen tulisi arvata. Jokaisesta väärin menneestä vastauksesta Jaakko heittää yhden vaatekappaleen yltään. 

- Mulla on päällä 7 vaatekappaletta: pipo, huppari, t-paita, verkkarit, oikea sukka, vasen sukka ja bokserit. Mulla on tässä kymmenen kysymystä, joten luultavasti olen kohta alasti, Jaakko kuittaa. 

Jo ensimmäisen tuotteen kohdalla menee mönkään, kun Jaakko väittää nestemäistä peitevoidetta ”luomikynäksi”.  Tilanne ei helpota haasteen edetessä, sillä loppujen lopuksi mies on alasti.

- Jälleen kerran ollaan alasti mun YouTube-kanavalla. Kyllä tämä touhu on mennyt kovaksi. Tuntuu, että aluksi olin videoillani koko ajan ilman paitaa ja nyt haluan näyttää jatkuvasti omaa kokonaista nahkatulitusvarastoani. Jos voisin kuvailla sitä näin, Jaakko nauraa. 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »