Hyppää pääsisältöön
Joonas Suotamo näyttelee Star Warsissa.

Suomalainen Star Wars -näyttelijä Joonas Suotamo perhe-elämästään: ”Tähteys ei auta, kun poika ei suostu syömään puuroa!”

Joonas Suotamo, 33, nähdään Chewbaccan roolissa joulukuussa ensi-iltaan tulevassa Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvassa.

Lue myös: ”Uskallan tehdä rohkeampia päätöksiä!” Näin Star Warsin menestysrooli muutti Joonas Suotamoa!

Vaikka Joonas on totuttu näkemään punaisilla matoilla maailman tähtien rinnalla, hän haluaa elää mahdollisimman tavallista perhearkea Milla-vaimonsa ja 2-vuotiaan Aatos-poikansa kanssa Suomessa. Aamut alkavat aikaisin, kun poika herää ja vaatii vanhempiensa huomion.

– Tähteys ei auta siinä vaiheessa, kun poika ei suostu syömään puuroa. Siinä vaiheessa ei ole mitään apua siitä, että isä on elokuvatähti.

Perhe kasvaa maaliskuussa tyttövauvalla.

– Olemme todella iloisia, että Aatos saa pikkusiskon. Olemme valmistautuneet perheenlisäykseen ostamalla uudelle tulokkaalle vaatteita.

Joonas avioitui toissa kesänä Milla-vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on 2-vuotias Aatos-poika, joka saa ensi vuoden alussa pikkusiskon.
Joonas avioitui toissa kesänä Milla-vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on 2-vuotias Aatos-poika, joka saa ensi vuoden alussa pikkusiskon.

 

Lue myös: Star Wars -tähti Joonas Suotamo väitetyistä miljoonatienesteistään: ”Ovat keksineet luvut omasta päästään!”

Aatos-poika on saanut tutustua isän ammattiin olemalla mukana kuvauspaikalla.

– Oli mahtavaa, kun sain ottaa Aatoksen syliin Chewbacca-asu päällä. Haluan olla mahdollisimman hyvä isä pojalleni, mutta minulla on vielä paljon opittavaa. Odotan jo, että Aatos oppii puhumaan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!