Suomalainen Star Wars -näyttelijä Joonas Suotamo perhe-elämästään: ”Tähteys ei auta, kun poika ei suostu syömään puuroa!”

Uutiset | 08.12.2019 19:01

Joonas Suotamo, 33, nähdään Chewbaccan roolissa joulukuussa ensi-iltaan tulevassa Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvassa.

Lue myös: ”Uskallan tehdä rohkeampia päätöksiä!” Näin Star Warsin menestysrooli muutti Joonas Suotamoa!

Vaikka Joonas on totuttu näkemään punaisilla matoilla maailman tähtien rinnalla, hän haluaa elää mahdollisimman tavallista perhearkea Milla-vaimonsa ja 2-vuotiaan Aatos-poikansa kanssa Suomessa. Aamut alkavat aikaisin, kun poika herää ja vaatii vanhempiensa huomion.

– Tähteys ei auta siinä vaiheessa, kun poika ei suostu syömään puuroa. Siinä vaiheessa ei ole mitään apua siitä, että isä on elokuvatähti.

Perhe kasvaa maaliskuussa tyttövauvalla.

– Olemme todella iloisia, että Aatos saa pikkusiskon. Olemme valmistautuneet perheenlisäykseen ostamalla uudelle tulokkaalle vaatteita.

Joonas avioitui toissa kesänä Milla-vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on 2-vuotias Aatos-poika, joka saa ensi vuoden alussa pikkusiskon.
Joonas avioitui toissa kesänä Milla-vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on 2-vuotias Aatos-poika, joka saa ensi vuoden alussa pikkusiskon.

 

Lue myös: Star Wars -tähti Joonas Suotamo väitetyistä miljoonatienesteistään: ”Ovat keksineet luvut omasta päästään!”

Aatos-poika on saanut tutustua isän ammattiin olemalla mukana kuvauspaikalla.

– Oli mahtavaa, kun sain ottaa Aatoksen syliin Chewbacca-asu päällä. Haluan olla mahdollisimman hyvä isä pojalleni, mutta minulla on vielä paljon opittavaa. Odotan jo, että Aatos oppii puhumaan.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!