Suomalainen Pasi Remsu nappasi roolin yli 250 miljoonan euron leffasta - ylistää Hollywoodin supertähteä!

Uutiset | 12.01.2018 10:33

Suomalainen mutta Isossa-Britanniassa asuva Pasi Remsu kertoi Seiskalle viime keväänä, että hänet on kiinnitetty erään nimeltä mainitsemattoman dinosauruselokuvan jatko-osaan. Tuolloin Pasi ei voinut vielä vahvistaa, mistä elokuvasta on kyse, mutta nyt tilanne on toinen.

Lue lisää: Suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu sai roolin Hollywood-hitin jatko-osasta: Se on dinosaurusaiheinen ja mukana on Chris Pratt! 

Kyseessä on lipputuloillaan ennätyksiä rikkoneen Jurassic World -elokuvan jatko-osa Kaatunut valtakunta, joka saapuu elokuvateattereihin ensi kesänä.

- Agenttini kysyi, haluaisinko koe-esiintymään Ancient future -nimiseen elokuvaan, ja mietin mistähän keilahallin mainoksesta on kyse… Siskoni googlasi nimen, ja sitten selvisi, että Jurassic World 2 -leffan työnimi on Ancient future. Kyllä siinä sitten pulssi nousi aivan uusin lukemiin, Pasi muistelee.

jurassic world ancient future

Kohtaus vilisi supertähtiä

Koe-esiintyminen kannatti, ja Pasin kuvaukset alkoivat toukokuussa Lontoossa. Pasin kohtauksessa olivat mukana myös pääroolien näyttelijöitä kuten Bryce Dallas Howard, Chris Pratt sekä B. D. Wong.

- Sitä jännityksen määrää, kun kuvauspaikalle oli rakennettu ihan oikean kokoinen dinosaurushäkki ja kyseessä oli toimintapainotteinen huutokauppakohtaus. Chrisin kanssa vaihdoimme peruskohteliaisuudet, ja kyllä siinä huomasi, että supertähtistatuksesta huolimatta hän on ihminen siinä missä muutkin. Chrisillä on jalat maassa, mikä näkyi myös kuvauksissa. Siitä huolimatta hänellä oli kyllä ihan omanlaistaan energiaa.

jurassic world ancient future

Jatkoa luvassa?

Kohtauksessa Pasi juoksee henkensä edestä.

- Siellä hypitään jakkaroiden ja ihmisten yli. En joutunut dinosauruksen ateriaksi, joten voihan olla, että tulevaisuudessa voisin olla mukana vaikka jatko-osan jatko-osassa, koskaan ei voi tietää. Nähtäväksi jää leikataanko kohtaukseni pois. Jännityksellä odotan. Ja kävi miten kävi, tällaiselle näyttelijänalulle oli ihan mieletön kokemus päästä mukaan tuollaiseen tuotantoon.

Jurassic Worl: Fallen Kingdom elokuvateattereissa kesäkuussa!

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus & universal pictures
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!