Katso videot!
Jini Hesselgren

Suomalainen Big Brother -julkkis ei käyttänyt kondomia: ”Sain tippurin vihaajaltani – nyt vasta tajuan mistä terveystiedon opettajat ovat jauhaneet!

07.08.2018 13:40

Big Brotherista julkisuuteen noussut Joni Hesselgren on reilun vuoden aikana aloittanut har-vi-nai-sen rääväsuisen YouTube-videoblogin. Palvelun sääntörikkomuksista johtuen Joni joutui muun muassa jäähylle, eikä hän voinut ladata seuraajilleen uutta materiaalia.

Nyt jäähy on kuitenkin päättynyt, ja Joni on palannut eetteriin. Tuoreimpana aiheena on tippuri, jonka hän sai poikaystävänsä toiselta seksikumppanilta. Mainittakoon tässä vaiheessa, että Jonilla ja hänen miehellään on avoin suhde. Näin ollen molemmat saavat harrastaa seksiä muidenkin kuin oman kumppaninsa kanssa. 

Lue lisää: BB-Joni paljastaa häpeilemättä: Tapasin rikkaan miehen ja tienasin neljä tonnia! "Mies halusi minusta orjan itselleen!"

"Tunsin kutinaa"

Jonin vlogin mukaan miesystävä oli muutama kuukausi sitten harrastanut seksiä uuden kumppanin kanssa. He näkivät myös toistamiseen. Sinä aikana selvisi, että kyseinen seksikumppani vihaa Jonia tämän YouTube-videoiden perusteella.

- Sitten harrastin poikaystäväni kanssa suuseksiä, ja sitten pari päivää eteenpäin olin menossa ulos ystäväni kanssa. Tunsin kutinaa penikseni päässä… Ystäväni heitti, että minulla on tippuri tai klamydia, Joni tilittää. 

"En käytä kondomia"

Kelataan muutama roisi lause eteenpäin, niin videolta selviää, että Joni toden teolla oli saanut tippurin. Jos jotain, niin myöntää oppineensakin tilanteestaan jotain. 

- Mä en ikinä käytä kondomia mun seksikumppaneiden kanssa, se on aina ollut mulle seksintappaja, vähän niin kuin pitkät kalsarit. Tämä tilanne on kuitenkin saanut minut tajuamaan, että kondomi on todella tärkeä, jos haluat olla yhteydessä tuntemattomien ihmisten kanssa. Nyt tajuan, mistä ne terveystiedonopettajat on aina jauhanut, kun puhutaan seksitaudeista. Käyttäkää niitä kondomeja ihmiset! 

Jonia harmittaa myös se, että hän sai lääkäriltä kuukauden seksinharrastamiskiellon.

HUOM! Videolla käytetään runsaasti ronskia kieltä. 


 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!