Katso kuva!

Sunneva Kantola ja Harri-rakas muuttivat vanhaan kyläkouluun: ”Ensimmäisenä remontoimme vessan!”

Uutiset | 07.08.2020 13:02

Missikeisarinna Sunneva Kantolan, 47, rinnalla seisoo tuleva aviomies Harri Sjögrén, 46, joka on hankkinut jylhän rakennuksen ja sen mittavat tilukset jo aikoinaan. Nyt siitä on tuleva herra ja rouva Sjögrénin yhteinen lemmenpesä.

Unelmien huushollilla on kokoa ja näköä. Paksuista hirsiparruista rakennettu uusklassinen talo on alkujaan kyläkoulu. Vuonna 1928 valmistuneessa komeudessa on 380 asuinneliötä.

– Meillä molemmilla on myös intohimo entisöidä ja kunnostaa vanhoja esineitä. Sunneva saattaa olla meistä parempi sisustamaan, minä puolestani tykkään kääriä hihat ja remontoida, Harri valaisee.

Lue myös: (Klubi) Missikeisarinna Sunneva Kantola ja Harri-rakas esittelevät 380 neliön lemmenpesänsä – kuvat unelmien hirsitalosta!

Sunneva Kantolan ja Harri Sjögrénin lemmenpesä on 380-neliöinen vanha kyläkoulu Mikkelissä. – Remontoimme tästä hiljalleen oman näköisemme.
Sunneva Kantolan ja Harri Sjögrénin lemmenpesä on 380-neliöinen vanha kyläkoulu Mikkelissä. – Remontoimme tästä hiljalleen oman näköisemme.

Vanhaa kunnioittaen

Elegantin missimamman tuleva sulho on raamikas myyntijohtaja, jolta luonnistuvat monenlaiset remppahommat. Harri kertoo muun muassa repineensä rakennuksesta valtavasti muovimattoja ja vanerilevyjä kunnioittaakseen kyläkoulun alkuperäistä ilmettä.

– Tarkoituksena olisi tuoda esiin rakennuksen vanhaa hirsityyliä. Haluamme silti, että kodistamme tulee myös sopivalla tavalla moderni. Esimerkiksi iso kylpyosasto saunoineen on kokonaan remontoitu, samoin nikkaroin alakertaan uuden vessan ja kodinhoitohuoneen, Harri kertoo.

– Ja minä taas pidin huolen siitä, että alakerran kylpyhuoneesta tulee juuri mieleiseni! Täytyy sanoa, että Harri on kyllä tehnyt tosi hyvää työtä, Sunneva kehuu.

Sunneva halusi, että ensimmäisenä remontoitaisiin vanhan kyläkoulun alakerran vessa.

Lue myös: Luvassa näyttäviä asuja! Kesällä avioituva Sunneva Kantola: ”Hääpuvussani on yllätysmomentti!”

- Tämä on minun valtakuntani, Sunneva hihkuu. Hän halusi, että ensimmäisenä remontoitaisiin vanhan kyläkoulun alakerran vessa.
– Tämä on minun valtakuntani, Sunneva hihkuu. Hän halusi, että ensimmäisenä remontoitaisiin vanhan kyläkoulun alakerran vessa.

Rempattavaa riittää

Työtä tosiaan riittää, vaikka Harri ja Sunneva ovat jo muokanneet vuonna 2002 toimintansa lopettaneesta kyläkoulusta monin paikoin mieleisensä uusiokodin.

– Varsinkin iltaisin täällä on ihanan romanttista, kun alkaa jo pimentyä ja kynttilöitä saa ripotella vähän sinne tänne.

Lue myös: Kaaso jumissa ulkomailla! Sunneva Kantolan seurapiirihäiden kutsu on haluttua tavaraa: ”Monta rakasta jää kutsumatta!”

– Tykkäämme tosi paljon tehdä ruokaa yhdessä. Rakastamme kokkaamista melkein yhtä paljon kuin toisiamme, tuleva aviopari myhäilee.

– Tämä on minun valtakuntani, Sunneva hihkuu.

Lue lisää Sunnevan ja Harrin huushollista sekä katso kaikki kuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!