fbq
Uutiset
09.04.2015 18:37
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Sukulaiset tavoittivat 19 vuoden jälkeen - puliukko-Arska murtui suru-uutisen kuultuaan
Sukulaiset tavoittivat 19 vuoden jälkeen - puliukko-Arska murtui suru-uutisen kuultuaan
Uutiset
09.04.2015 18:37
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Seiskan tekemät jutut Ullanlinnan hienostoalueella viihtyvästä "vanhan liiton puliukosta" Arskasta ovat levinneet kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla. Moni on jakanut oman Arska-kokemuksensa, sillä mukavalla miehellä on paljon ystäviä ja hän on tuttu näky Ullanlinnassa.

TAUSTAA: Seiska toteutti helsinkiläispuliukolle hurjan muodonmuutoksen - katso!

Arskan vointi on ollut muodonmuutoksen jälkeen hyvä ja mies on ollut itsekin tyytyväinen uuteen olemukseensa.

TSEKKAA: Seiska löysi puliukko-Arskan uudestaan - tältä hän näyttää nyt!

Pääsiäisviikonloppuna Seiskan toimitukseen tuli kuitenkin yllättävä yhteydenotto Arskan sukulaisilta, jotka eivät olleet kuulleet miehestä mitään 19 vuoteen.

Uutiset olivat ikäviä, sillä Arskan isä oli menehtynyt dramaattisesti noin kuukausi sitten.

Etsimme Arskan sukulaisten pyynnöstä käsiimme ja lainasimme hänelle puhelinta, jotta hän saattoi soittaa sukulaisten toimittamaan puhelinnumeroon. Pitkän ja tunteikkaan puhelun jälkeen Arska murtui kyyneliin.

 

 

– Kyllä se totta on. Faija on heittänyt lusikan nurkkaan. Ei me oltu enää vuosiin mitenkään läheisiä, mutta olis mulla ollut sille pari juttua… Arska lausui ääni väristen kaivaen samalla viinipullon kassistaan.

Mies sai puhelun aikana sovittua sukulaistensa kanssa paikan ja ajan, koska ja mistä he hakevat Arskan ensi viikonloppuna pidettäviin hautajaisiin.