Peter Madsenin Jenny-vaimo sai vihaviestejä.

Sukellusvenemurhaajan Suomessa asuva Jenny-vaimo tuhansista vihaviesteistä: En ole ansainut tällaista!

23.01.2020 15:02

Sosiaalinen media repesi raivosta, kun sukellusvenemurhaaja Peter Madsenin, 49, Facebook-sivulle ilmestyi tammikuun 10. päivä julkinen päivitys.

Kuten tiedetään, minulla ei ole pääsyä internettiin vastaanottamaan ja reagoimaan viesteihinne. Jos teillä on vielä tarvetta vuorovaikutukseen, voitte tehdä sen ottamalla yhteyttä Jenny Curpeniin, 39. Tällä hetkellä se on nopein keino saada minut kiinni. Peter

Profiiliin päivittyi myös tieto hänen parisuhdetilanteestaan: naimisissa Jenny Curpenin kanssa.

Päivityksen alle ilmestyi nopeasti satoja raivoisia kommentteja tanskalaisilta, jotka ilmaisivat estoitta vihaansa sekä Peter Madsenia että vaimoksi ilmoitettua Jennyä kohtaan.

Jenny vieraili joulukuussa Peter Madsenin perustamassa yrityksessä Tanskassa.
Jenny vieraili joulukuussa Peter Madsenin perustamassa yrityksessä Tanskassa.

 

Lue myös: Kim Wallin murhanneen Peter Madsenin kävi huonosti vankilassa – 18-vuotias nuorukainen pahoinpiteli elinkautisvangin!

”En ansaitse tällaista!”

Seiska tavoitti Jennyn, joka sai Somessa osakseen vielä suuremman viharyöpyn kuin Peter Madsen.

– En olisi halunnut huomiota. En ole koskaan halunnut sitä, Jenny sanoo.

Jennyn Facebook-parisuhdepäivitykseen on tuli yli tuhat kommenttia, jotka pursuavat vihaa ja halveksuntaa. Viesteissä haukutaan ja uhkaillaan Peter Madsenin lisäksi Jennyä.

– Haluan vain sanoa, etten ole ansainnut tällaista. Minä en ole tehnyt mitään ansaitakseni ensimmäistäkään vihaviestiä, Jenny sanoo Seiskalle.

Hän kertoo itse menneensä Peterin kanssa naimisiin 19. joulukuuta.

– Avioliittoni on yksityisasiani, enkä aio kertoa siitä enempää.

Peter Madsenin saavutus rakentaa toimiva sukellusvene oli kunnioitettava. Hän kuitenkin käytti laitettaan kamalan teon näyttämönä.
Peter Madsenin saavutus rakentaa toimiva sukellusvene oli kunnioitettava. Hän kuitenkin käytti laitettaan kamalan teon näyttämönä.

 

Lue myös: Ennennäkemättömät kuvat Peter Madsenista sukellusveneessä - vene on nyt nostettu pintaan ja kääritty muoviin! Katso!

Tuhansia vihaviestejä

Jenny on vastannut vihaviesteihin julkisella päivityksellä.

Olen saanut tuhansia outoja, tyhmiä, absurdeja ja aggressiivisia viestejä ja fyysisiä uhkauksia ihmisiltä, jotka kertovat vihaavansa väkivaltaa niin paljon, että ovat valmiita tappamaan minut ja mieheni, Jenny kirjoittaa.

Seuraavalla kerralla, kun katsot oikeudeksesi häiritä täysin tuntemattomia ihmisiä tällä tavalla, sinun pitäisi olla valmis myös siihen, että sinuun itseesi kohdistetaan samanlaista toimintaa.

Jennyn päivitykseen on tullut lähes 2 000 vastausta, joiden perusteella Peter Madsenin avioliitosta raivostuneiden tunteet eivät Jennyn päivityksestä laantuneet.

Täällä Peter kärsii tuomiotaan. Samassa vankilassa istuu myös Suomessa kaksi poliisia murhannut Steen Christensen.
Täällä Peter kärsii tuomiotaan. Samassa vankilassa istuu myös Suomessa kaksi poliisia murhannut Steen Christensen.

”Mieheni on myös uhri”

Vihaviesteissä tivattiin Jennyltä myös, mitä tuore vaimo ajattelee puolisonsa tekemästä hirvittävästä murhasta.

Rakastan ja kunnioitan aviomiestäni ja olen ylpeä hänen koko 49-vuotisesta elämästään. Poissulkien se yksi päivä, joka oli tragedia ja tulee aina olemaan, Jenny selitti Facebookissa.

Mieheni teki hirvittävän rikoksen, ja häntä rangaistaan siitä. Mieheni tekemällä rikoksella on kaksi uhria, joista toinen on hän itse.

Jennyn mukaan elossa pysytteleminen on jo itsessään rangaistus hänen miehelleen.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Getty Image ja Jennyn kotialbumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!