Suhteen myrskyisä alku varjosti Geri Halliwellin häitä!

Suhteen myrskyisä alku varjosti Geri Halliwellin häitä!

18.05.2015 14:39

Ex-Spaissari Geri Halliwell, 44, ja Red Bull Racingin tallipäällikkö Christian Horner, 41, astelivat perjantaina alttarille St. Maryn kirkossa, Bedfordshiressä Englannissa. Varsinaista hääjuhlaa tanssittiin historiallisessa Woburn Abbeyn kartanossa.

1990-luvun hittibändistä Spice Girlsistä tuttu punapää on seurustellut tallipäällikön kanssa vuodesta 2013. Pariskunta vaihtoi sormuksia viime syksynä.

 

Ylistetty häälook

Morsian oli pukeutunut Phillipa Lepleyn mittatilaustyönä teetettyyn viktoriaaniseen pitsiunelmaan, jossa oli puolipitkät hihat ja näyttävä laahus.

Klassisen kokonaisuuden kruunasi pitkä huntu.

 

 

Muotipoliisin arvio: Brittimedia ylisti Gerin morsiuslookia. Asu oli kaunis ja kokonaisuus viimeisen päälle harkittu, mutta ei yhtään Gerin näköinen. Tämähän sopisi konservatiivisuutensa ja nuorekkuudensa puolesta paljon paremmin jollekin 19-vuotiaalle neitsyelle! Pisteet silti: 9!

 

Suru varjosti juhlia

Ginger Spicen bändikavereista paikalla nähtiin vain Emma ”Baby Spice” Bunton, sillä Mel C tuomaroi samaan aikaan Aasian Talent-kisaa ja Victoria Beckham osallistui Singaporen muotiviikoille.

Mel B ilmoitti puolestaan poisjäännistään vain tunteja ennen häitä, ja morsiamen kerrottiinkin pahoittaneen ystävälleen ikihyviksi mielensä.

Myös sulhasen vanhemmat kieltäytyivät osallistumasta häihin, sillä he eivät ole antaneet pojalleen anteeksi sitä, että tämä jätti pienen tyttärensä äidin Beverley Allenin Gerin takia.

Gerillä itsellään on 9-vuotias tytär Bluebell Madonna edellisestä suhteestaan Sacha Gervasin kanssa.

Mitä mieltä sinä olet Gerin hääpuvusta? Ole muotipoliisi ja kommentoi!

 

 

Teksti: Hanna Juntto
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!