fbq
Uutiset
06.07.2020 17:27
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Michaela Söderholm ja Michael Keränen
Suhdepaljastus: Missi Michaela Söderholmin uusi rakas on huippujääkiekkoilija - yhteiskuva! Michaelin exäkin on missikaunotar!
Uutiset
06.07.2020 17:27
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Vanha viisaus pitää todellakin paikkaansa, että kotimaassamme missit ja ja jääkiekkoilijat löytävät aina toisensa.

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm julkaisi viikonloppuna romanttisen päivityksen, jossa hän poseeraa hempeästi tummahiuksisen komistuksen syleilyssä kauniin auringonlaskun äärellä. Kuva paljasti, että Michaela on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

- Sitten sinä astuit kuvioihini, Michaela kirjoitti sydän-emojin saattelemana. 

Päivitys ei paljastanut, kuka tämä onnekas mysteerimies on ja päivitystä onkin spekuloitu sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla laajalti.

Lue lisää: Entinen tapailukumppani arvosteli Michaela Söderholmin ulkonäköä – näin ex-missi reagoi: ”Kenen mielestä tämä on ok?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... And then you came along 💕

A post shared by Michaela Söderholm (@michaela.soderholm) on

Michaelilla missiexä

Seiska kuitenkin selvitti, kuka Michaelan uusi kulta on. Parin vuoden takaisen Miss Suomen sydämen on valloittanut jääkiekkoilija Michael Keränen, 30, joka pelasi viime kaudella helsinkiläisen HIFK:n riveissä jääkiekon SM-liigaa.

Keränen on pelannut urallaan SM-liigan lisäksi myös muun muassa NHL:ssä yhden ottelun kaudella 2015-16 Minnesota Wildin riveissä.

Keräsen suhdekuvioita on aiemminkin käsitelty viihdemedioissa, sillä takavuosina hän seurusteli vuoden 2013 Miss Suomen 1. perintöprinsessan Maija Kerisalmen kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

Henkilön Michael Keränen (@michaelkeranen) jakama julkaisu

Maija puolestaan kertoi äskettäin odottavansa esikoislasta jääkiekkoilija Tomi Iso-Mustajärven kanssa.

Lue lisää: Missi Maija Kerisalmen vauvayllätys: Viimeisillään raskaana, lapsen isä on jääkiekkoilija Tomi - katso kuva!

Michaela erosi Kurosesta

Michaela Söderholm sen sijaan erosi vuodenvaihteen tienoilla juontaja Sami Kurosesta, joten kovinkaan kauan Michaelan ei tarvinnut pyöriä sinkkumarkkinoilla ennen uuden onnen löytämistä.

Michaela ei ole erityisesti halunnut kertoa, mikä johti hänen ja Kurosen eroon. Hän on vain sanonut, että asia oli heidän yhteinen päätöksensä. 

- Uskoimme yhteiseen, mutta lopulta päädyimme erilleen. Eroon ei liity kolmansia osapuolia. Tämä oli meidän päätöksemme, Michaela ilmoitti vuoden alussa Instagram-tarinassaan. 

Lue lisää: Sami Kuronen on jälleen sinkku! Michaela Söderholm kertoo erosta Instagramissa: "Tämä oli meidän päätöksemme"

Suhdetta salailtiin aluksi, koska ex-missi ei halunnut kertoa vuoden 2019 nimeltä, kenen julkkismiehen kanssa seurusteli. Asia tuli kuitenkin ilmi, kun Seiska paljasti saman vuoden aikana mysteerimiehen olevan Sami.

Michaela Söderholm
Michaela Söderholm Sami Kurosen kokkikirjan julkaisutilaisuudessa Helsingissä elokuussa 2019. 

Seiska ei ole tavoittanut Michaelaa kommentoimaan suhdettaan Michael Keräseen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »