Hyppää pääsisältöön
Teuvo Loman

Stylisti Teuvo Lomanilla raju karaokekärhämä: viskasi viinit miehen naamalle – heitettiin baarista ulos!

Televisiosta tuttu stylisti ja sisustussuunnittelija Teuvo Loman, 51, herätti taannoin pahennusta helsinkiläisessä Singer's-karaokeravintolassa. Isolla kaveriporukalla liikenteessä ollut tv-kasvo haastoi illan aikana riitaa baarin muiden asiakkaiden kanssa.

– Tilanne kärjistyi, kun Teuvo päätti heittää punaviinit suukopua rauhoittelemaan tulleen miehen päälle. Punaviinit valahtivat miehen kasvoille ja valkoiselle kauluspaidalle, useat ravintolan asiakkaat kertovat Seiskalle.

Välikohtauksen jälkeen Teuvo ilmoitti kovaan ääneen, etteivät ravintolan asiakkaat voi tehdä hänelle mitään, koska hän on julkisuuden henkilö.

Ravintolan järjestysmies puuttui kuitenkin tilanteeseen ja päätti poistaa ravintolan muita asiakkaita kohtaan ikävästi käyttäytyneen humaltuneen Teuvon karaokekuppilasta.

Kyllästyi homoläppään

Seiska tavoitti Teuvon, joka kertoo nauttineensa vapaasta viikonlopusta pitkäaikaisten ystäviensä kanssa. Puolenyön aikoihin hän ajautui suukopuun hänelle ennestään tuntemattoman miehen kanssa.

– Suutahdin, kun tuntematon mies tuli heittämään minulle homoläppää. Hänen mielestään homoille on olemassa ihan omat baarit. Mistään sen kummallisemmasta ei ollut kyse. En todellakaan heittänyt kenenkään päälle juomia, Seiskan tavoittama Teuvo kertoo.

Ennen välikohtausta Teuvo oli nauttinut runsaasti kuohuvaa mutta ei ollut omien sanojensa mukaan humalassa. Hän ei halunnut herättää pahennusta, joten päätti poistua baarista.

– Minua ei heitetty baarista ulos! Järjestysmies ainoastaan kehotti minua jatkamaan iltaa muualla. Ja niin myös tein, Teuvo toteaa.

Sopi välikohtauksen

Välikohtauksen jälkeen ravintolan omistajan kanssa keskustellut Teuvo kertoo, ettei hänellä ole porttikieltoa karaokeravintolaan, jonka sisustuksen hän suunnitteli viime keväänä.

– Kaikki on kunnossa, Teuvo tyytyy sanomaan.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!