Uutiset

Stefan Thermanin erikoinen somekäytös: seuraa Instagramissa vain näitä yhdeksää henkilöä - joukossa Donald Trump ja Sirpa Selänne!

09.06.2020 11:53

Liikemies Stefan Thermanilla on ollut tapahtumarikas kevät.

Stefu erosi keväällä ja hyppäsi heti perään uuteen suhteeseen. Lisäksi Stefanin yritystä ST Capital Oy:tä haettiin konkurssiin, mutta yritys maksoi velkansa takaisin työeläkevakuutusyhtiö Varmalle ja selvisi konkurssiuhasta kuivin jaloin.

Tapahtumia on siis riittänyt, aivan kuten yhdellä hänen harvoista Instagram-seurattavistaan, Yhdysvaltain presidentillä Donald Trumpilla. Trump on osa hyvin tarkkaan valittua joukkoa, sillä Stefu seuraa Instagramissa yhteensä ainoastaan yhdeksää (9) tiliä.

Lue myös: Paparazzi iski! Sofia Belórf jatkoi kohurakkaansa kanssa lempiharrastustaan – Stefan Therman tervehti keskisormi pystyssä!

stefun tili

Sekä Stefu että Trump ovat liikemiehiä joiden tekemiset herättävät hyvin paljon puheensorinaa monissa kahvipöydissä. Stefulla tosin ei ole niskassaan Trumpin kaltaista kansainvälistä yleistä paheksuntaa. Uutisotsikoissa molempien nimet kuitenkin vilkkuvat aktiivisesti.  

Uusi kulta seurannassa, vanha ei

Stefu on lasketellut viihdeuutisten kärkinimenä pääsiäisestä asti, kun hän erosi hyvin riitaisasti Martina Aitolehdestä. Parisuhteen rikkoutumisen jälkeen Stefu alkoi hetimmiten tapailla kohukaunotar Sofia Belórfia, joka asuukin jo nyt Stefun kanssa Eiranrannassa.

Ei kestänyt kauaa, kun kohubisnesmies kertoi avoimesti olevansa rakastunut uuteen naiseen Instagram-tilillään. Ei olekaan yllätys, että myös Sofia on yksi Stefun yhdeksästä seurattavasta Instagramissa.

Martina Aitolehteä ei sen sijaan seurattavien joukosta löydy, mutta toisaalta Martinakaan ei seuraa Instagramissa Stefania, joten puntit ovat tasan.

Lue lisää: Stefan Therman on rakastunut Sofia Belórfiin! Sai somepäivitykseensä vastaukseksi karmean haukkumyrskyn!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Therman (@stefutherman) on

Sirpan arki Kaliforniassa kiinnostaa

Stefun seurattavien joukossa on myös kolmas tuttu nimi: Sirpa Selänne. Stefu siis seuraa Instagramissa Teemu Selänteen vaimoa, joka esittelee sometilillään kalifornialaista perhe-elämää. Sen sijaan Teemua Stefu ei seuraa, joten kenties Sirpan lämpimät ja hyväntuulisen aurinkoiset postaukset ovat enemmän suomalaisliikemiehen mieleen.

Lue myös: Sofia Belórfilla on tyyris maku! Lemmenpesän sisustuspuuhat tekevät Stefan Thermanin lompakkoon ison loven!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini vacation and visit The Vault made my day 😎

Henkilön Sirpa Selänne (@sirpajohanna) jakama julkaisu

Kolmen edellä mainitun nimen lisäksi Stefan Thermanin seurannassa on julkisuudesta tuntemattomia henkilöitä sekä helsinkiläinen Fyllas Kök & Bar -urheiluravintola, jonka toiminnassa Stefu on aktiivisesti mukana.  

Stefanilla itsellään on tällä hetkellä peräti yli 16 200 seuraajaa, joten hänen elämänsä on monen mielestä erittäin mielenkiintoista. Eivätkä kevään kohut ole ainakaan laskeneet Stefun seuraajamäärää.

Lue myös: Kohueron loppunäytös: Rottweiler Nala muuttaa Hangosta Helsinkiin Martina Aitolehden tykö - Stefun seurana Sofian pieni Bambi-koira!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!