Uutiset

Stefan Therman ja Sofia Belórf ostivat kodin Espoosta – muutto käynnissä!

06.08.2020 10:15

Seiskan paparazzi todisti aitiopaikalta, kun liikemies Stefan Thermanin, 34 ja somevaikuttaja Sofia Belórfin, 30, vanha asunto tyhjennettiin Helsingin Eiranrannassa.

Pariskuntaa ei muuttotalkoissa nähty, vaan he olivat palkanneet muuttofirman hoitamaan raskaamman osan muutosta. Muuttokuorma vietiin Espooseen noin 30 minuutin ajomatkan päähän Helsingin keskustasta. 

Lue myös: Stefan Therman Helsingin yössä ilman Sofia Belórfia – portsari ei päästänyt ravintolaan!

Remontti kesken!

Asunnon tiloja on remontoitu lattiasta kattoon pariskunnan ylelliseen tyyliin sopivaksi, ja työt ovat vielä hieman kesken.

Seiskan tietojen mukaan Sofia ja Stefu viettävät parhaillaan aikaa Hangossa, kunnes tulevan asunnon remontti valmistuu.

Lue myös: Huutoriita kadulla! Sofia Belórf ja Stefan Therman selvittivät erimielisyyttään äänekkäästi!

Voittoa 680 000 euroa!

Stefun johtama ST Capitals Oy omistaa yhdessä toisen yrityksen kanssa koko asunto-osakeyhtiön. Kiinteistökehitykseen erikoistunut firma on saanut myytyä lähes kaikki asunnot.

Yrityksellä on lukuisia muitakin kiinteistöprojekteja muun muassa Turussa ja Helsingissä. Yhtiön liikevaihto pyörii neljän miljoonan euron tietämillä, ja se teki viime vuonna voittoa 680 000 euroa.

Lue myös: Miltä näyttäisi Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin lapsi? Entä Joel Harkimon ja Janni Hussin? Seiska selvitti "tieteellisesti" - katso hulvattomat kuvat!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!