fbq
Uutiset
09.06.2017 12:18
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
pekka rinne
Stanley Cupista taisteleva Pekka Rinne romanssihuhujen pyörteessä: uusi kulta löytyi Oulusta?
Uutiset
09.06.2017 12:18
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Stanley Cupia jääkiekon NHL:ssä metsästävä Pekka Rinne, 34, on ollut tänä keväänä Nashville Predatorsin maalilla hurjassa vireessä, vaikka finaalisarjassa onkin välillä ollut vaikeuksia. Tähtimaalivahdilla pyyhkii mallikkaasti myös siviilipuolella, sillä Pekka on jo jonkin aikaa seurustellut uuden naisystävän kanssa.

Pekka Rinne naureskelee seksikkäin pelaaja -äänestyksille: En antaisi itselleni ääntä!

Suomalaisvahdin suhdestatuksesta on käyty vilkasta keskustelua jenkkiläisillä keskustelufoorumeilla. Useiden eri lähteiden mukaan Pekan uusi mielitietty on noin 25-vuotias Erika-niminen vaalea kaunotar, joka on kotoisin Kotkasta.

– Parista löytyy nettifoorumeilta yhteiskuva, jossa he poseeraavat intiimisti Nashvillessä uudenvuodenjuhlissa, Seiskalle kerrotaan.

Pelitoverin rakas paljasti

Lähipiirin mukaan Erika on viettänyt kuluvalla kaudella aikaa Pekan luona Nashvillessä. Tästä viitteitä saa myös Nashvillen ruotsalaishyökkääjän Filip Forsbergin tyttöystävän Jennifer Perssonin blogista, johon hän kirjoitti toukokuun alussa parin käyneen Erikan ja Pekan luona kokkaamassa pizzaa kotikonstein.

Pekan Nashvillen-tukikohtana on toiminut vuodesta 2012 lähtien West Meadessa sijaitseva hulppea kartano, jossa riittää tilaa kokkailla. Uima-altaalla varustetun kiinteistön myyntihinta oli reilut miljoona euroa.

Tutustuneet Oulussa

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Erika on asunut viime vuodet Oulussa, jossa myös Kempeleestä kotoisin oleva Pekka on tuttu näky kesäisin. Erika on opiskellut luokanopettajaksi Oulun yliopistossa ja hankkinut tienestejä toimien Alkon myyjänä.

Erika muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon Pekan exää, laulaja Kirsi Lehtosaarta, jonka kanssa kiekkoilija oli yhdessä yli 10 vuotta. Suhde päättyi eroon yllättäen kesällä 2015. Seiskan tietojen mukaan ero tapahtui Kirsin aloitteesta. Hän halusi panostaa musiikkiuraansa kotimaassa.

– Uusi alku ja uusi elämä ovat vaatineet isoja päätöksiä ja voimia, mutta sydän sanoo ja hyräileekin, että näin on hyvä. Erosimme yhteisymmärryksessä, Kirsi kuvaili Kaleva-lehdelle syksyllä 2015.

Pekka Rinne on tilkinnyt Nashville Predatorsin maalia ykkösveskarina kaudesta 2008 lähtien. Palkkaa Kempeleen kumiukko nostaa seitsemän miljoonaa euroa kaudessa.

Seuraava ja mahdollisesti viimeinen Stanley Cup -finaaliottelu pelataan sunnuntaina. Mikäli Pittsburgh Penguins ei kyseistä ottelua voita, joukkueet kohtaavat vielä keskiviikkona. Tällä hetkellä voitot ovat Pittsburghille 3-2, kun mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »