Uutiset

Someskandaaleissa rypenyt Sara Chafak ryhtyi laulajaksi - mainostaa biisiään seksikkäällä topless-kuvalla: "Toivottavasti tykkäätte kans"

23.10.2020 12:01

Ex-missi Sara Chafak, 29, on joutunut someseuraajiensa silmätikuksi, kun hän julkaisi Instagram-tilillään luvattomia kuvia.

Lue myös: Sara Chafakin hyytävä someskandaali paisuu entisestään - tässä Saran julkaisemassa rohkeassa kuvassa poseeraakin alusvaatemalli eikä missikaunotar itse!

Nyt Sara kuitenkin koittaa siipiään musiikkibisneksessä. Vuoden 2012 Miss Suomi julkaisi kohusta huolimatta uuden Pakoon-debyyttisinglensä tänään, ja Sara mainostaa julkaisuaan kuvalla, jossa hänellä on yllään pelkkä ketjuista tehty korumainen yläosa. Ketjut eivät kuitenkaan peitä mitään, ja Sara peitti paljaat rintansa käsillään. Sara jännitti biisinsä vastaanottoa ja purki tuntojaan Instagram-tilillään.

Varmaan koskaan jännittänyt näin paljon kun tänään biisin ulostulo. Huh että on ollut hemmetin pitkä matka tähän asti, mut tässä sitä vihdoin ollaan! Toivottavasti tykkäätte kans. Love, Sara kirjoitti.

Lue myös: Tällä tavalla muiden kuvia ominaan Instagramissa julkaissut Sara Chafak on puhunut somevaikuttajan työstään - tienannut kuvilla elantonsa: "Somella elää ihan mainiosti - tämä ei ole helppoa työtä!"

Lue myös: Sara Chafak menetti ajolupansa - syynä huolimaton kommellus! Näin hän selittää mokaansa

Lue myös: Nyt puhuu Sara Chafak! Muiden kuvia Instagram-tilillään julkaissut Sara selittelee someskandaalia: "Ja miksi? No just siks" - lue avautumiskirje!

Saran someskandaali

Sara Chafak joutui kohun keskelle kun hän julkaisi muiden ottamia kuvia omalla Instagram-tilillään. Sara ei ollut maininnut kuvien alkuperää. Lisäksi Sara oli postannut jopa täysin vieraan alusvaatemallin kuvan omalla tilillään ilman lähdemainintaa. Kuva oli otettu takaapäin ja malli muistutti kovasti Saraa itseään. Seiskan uutisoitua asia, Sara poisti kuvan omalta tililtään. Näet sen kuitenkin alla olevasta linkistä.

- Some on mainio tulonlähde! Ei sillä Suomessa rikastumaan pääse, mutta kyllä sillä elää ihan mainiosti, Sara kertoi Seiskalle maaliskuussa.

Lue myös: Sara Chafakin hyytävä someskandaali paisuu entisestään - tässä Saran julkaisemassa rohkeassa kuvassa poseeraakin alusvaatemalli eikä missikaunotar itse!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak) on

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!