Uutiset
Katso kuva!

Some-kansa hieraisi silmiään: hengaileeko Axl Smith supertähden kanssa?

05.01.2017 20:05

Englantilainen Ellie Goulding, 30, on maailmankuulu laulaja-lauluntekijä. Ympäri planeettaa musiikkilistoja valloittanut ja miljoonia albumeja myynyt muusikko on esiintynyt Suomessakin muutamaan otteeseen.

Hiljattain poptähden Instagram-seuraajat hieraisivat silmiään, kun Goulding lisäsi takaapäin otetun kuvan itsestään. Siinä hänen ystävättärensä puristaa popparia pyllystä – mutta suomalaisittain mielenkiintoisin hahmo löytyy otoksen oikeasta laidasta.

Kuvassa komeileva mies muistuttaa näet erehdyttävästi Axl Smithiä. Hauskaan ryhmäkuvaan ikuistetulla herralla on otoksessa yllään valtava, aamutakkimainen luomus, jota hän levittelee auliisti poseeraten samalla Gouldingin vierellä.

Kyseinen kundi on kuin ilmetty Axl Smith. Yhdennäköisyys on niin ilmeinen, että sen ovat äkänneet myös Gouldingin seuraajat.

- Onko tuo oikealla näkyvä kundi Axl Smith? Koska jos se on hän, saatat olla nauhalla, eräskin kommentoija irvailee viitaten Axlin salakuvaus-kohuun.

 

???

Kuva, jonka elliegoulding (@elliegoulding) julkaisi

Vaikka kuvassa näkyvä mies ja Axl ovat kuin kaksi marjaa, varmuutta ei ole, onko kyseessä todella kohuissa ryvettynyt suomalaisjulkkis. Viime keväänä oikeus kumosi Axlin matkustuskiellon, jonka jälkeen mies muutti välittömästi Lontooseen. Seiskan tietojen mukaan Axl on majaillut miljoonakaupungissa kesästä lähtien kimppakämpässä.

Syytetään isosta rikosryppäästä

Kenties parhaiten The Voice of Finlandin juontajan tunnettu Axl Smith jäi viime kevättalvena kiinni kymmenien naisten salakuvaamisesta. Tänään (5.1.) häntä vastaan nostettiin syytteet yhteensä 32 salakatselusta, kolmesta kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä.

Asian käsittely alkaa Helsingin käräjäoikeudessa 18. tammikuuta.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!