Sokkiuutinen radion suosikkiohjelmasta: Oku Luukkainen yhtäkkiä ulos Retroperjantai-show'sta!

Uutiset | 30.11.2020 12:36

Radiojuontaja Oku Luukkainen lopettaa Radio Novan supersuositun Retroperjantai-ohjelman juontajana. Okun tilalle tulee Matti "PartaMatti" Airaksinen. Asiasta kertoi Bauer Media maanantaisessa tiedotteessaan, mutta ei kuitenkaan paljastanut syitä juontajan vaihdolle.

"Oku Luukkainen tekee viimeiset Retroperjantai lähetyksensä Radio Novalla joulukuun aikana ja jättää sen jälkeen valtikan ja valtaistuimen Matille, jonka ensimmäinen lähetys kuullaan heti tammikuun 1. päivänä", tiedotteessa todetaan.

Lue myös: Huh, mikä topless-rantaleijona! Radiotähti Oku Luukkainen väisti burnoutin koronan ansiosta, nyt hän palaa tositoimiin "varmalla kesähitillä" - kuvat!

Matti ottaa uuden pestinsä avosylin vastaan.

- Mahtavaa päästä tekemään ohjelmaa yhdessä kuuntelijoiden kanssa. Retroperjantai -konseptin maustaminen Parasta ennen! -meiningillä, kovimmilla ysäri-hiteillä ja livelähetykseen kuuluvilla yllätyselementeillä on pääpiirteittäin paketti, joka tässä kohtaa on suunnittelupöydällä, tammikuussa kuullaan mitä se tarkoittaa, Matti fiilisteli ennakkotunnelmiaan tiedotteessa.

Radio Nova on osa Bauer Mediaa ja Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava, joka tavoittaa viikoittain noin 1,1 miljoonaa kuuntelijaa. Perjantai-iltaisin klo 19 kuultava Radio Novan Retroperjantai on ollut kaupallisten radioiden kuunnelluin erikoisohjelma.

Lue myös: Supersuosittu juontaja Oku Luukkainen esitteli kuvankauniin Elli-sisarensa: julkaisevat yhteiskappaleen - kuva!

Retroperjantai ja Oku Luukkainen ovat saavuttaneet vuosien aikana laajan fanikunnan ja ohjelman somekanavissa on kymmeniätuhansia seuraajia.

Oku ja Retroperjantai ovat olleet myös lukuisia kertoja ehdokkaina vuoden parhaaksi radio-ohjelmaksi ja parhaaksi radiojuontajaksi. Okun siirtyminen sivuun suosikkiohjelmasta onkin sokkiuutinen ohjelman faneille.

Seiska ei ole toistaiseksi tavoittanut Oku Luukkaista kommentoimaan asiaa. 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:
oku luukkainenMatti AiraksinenretroperjantairadioRadio Nova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!