fbq
Uutiset
26.09.2017 07:06
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Elina Tervo / JA Ribas Photo Studio
Elina Tervo
Sokkierosta toipuva Elina Tervo asettui Barcelonaan – poseeraa seksikkäissä kuvissa!
Uutiset
26.09.2017 07:06
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Elina Tervo / JA Ribas Photo Studio

Fitness-kaunottarena ja personal trainerina tunnetulla Elina Tervolla on takanaan tapahtumarikas syksy. Alkuvuoden onnellisena Maltalla asuneen Elinan, 30, piti syksyn tullen muuttaa poikaystävänsä perässä Norjaan, mutta toisin kävi.

Hänen maailmansa romahti 1. syyskuuta, kun poikaystävä antoi Elinalle jääkylmät pakit. Suomalaiskaunottaren toinen jalka oli jo käytännössä lentokoneessa, kun määränpäästä pamahtikin sellainen sokkiviesti, että vuoden mittainen parisuhde olisi ohi.

LUE LISÄÄ: Sokkiero! Elina Tervo jätettiin vain päivää ennen muuttoa Norjaan!

LUE LISÄÄ: Jääkylmästi jätetty Elina Tervo jäi ilman kotia ja työtä!

Elina Tervo asuu nykyään Barcelonassa.

Tomerana tyyppinä Elina ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan. Sisuuntunut ja suuttunut nainen päätti vaihtaa maisemaa. Sateen pieksemä vuonomaa vaihtui hetken mielijohteesta Kataloniaan ja Barcelonan lämpöön.

– Nyt tuntuu tosi, tosi hyvältä, Elina iloitsee Seiskalle.

– Olen käynyt Barcelonassa monesti aiemminkin, ja olen aina miettinyt, miksi tämä tuntuu niin kivalta paikalta. Tämä on vähän kuin Miami rantabulevardeineen, muttei sitten kuitenkaan. Eikä tämä ole ihan stereotyyppisintä Espanjaakaan.

Ihmisvilinästä ja kulttuurien kirjosta nauttivasta Elinasta Barcelonan ero Maltaan on merkittävä. 

– Täällä on kansainvälinen meininki ja ihmiset ovat paljon ystävällisempiä kuin Maltalla. Kyllä täällä ihmisen on hyvä olla.

Elina Tervo asuu nykyään Barcelonassa.

Arki uudessa ympäristössä on kuulemma lähtenyt rullaamaan yllättävän kivuttomasti. Elina hehkuttaa löytäneensä ”unelmiensa kämpän” aivan rannan läheisyydestä. Myös duunikuviot alkavat hahmottua.

– Onnistuin heti saamaan mallisopimuksen erääseen paikalliseen mallitoimistoon. Tein sinne jo yhden kuvauskeikankin, se oli tosi kiva yllätys.

– Lisäksi teen edelleen personal trainerin töitä. Avaan myös muutaman kuukauden sisällä verkkokaupan liikuntavalmennuksia varten.

Elina Tervo asuu nykyään Barcelonassa.

Toimeliaalla Elinalla on kaiken kukkuraksi verkot vesillä jalkapallomatkailun saralla.

– Tarkoituksena olisi alkaa emännöidä FC Barcelonan jalkapallo-otteluita suomalaisturisteille. Se olisi unelmien täyttymys, koska onhan jalkapallo kuningaslaji.

LUE LISÄÄ: Elina Tervon yllättävä romanssipaljastus: Jätin NBA-miljonäärin!

LUE LISÄÄ: Elina Tervon ja NBA-miljonäärin ensitreffit pimeydessä johtivat fyysiseen suhteeseen!

Elina Tervo asuu nykyään Barcelonassa.
Elina Tervo asuu nykyään Barcelonassa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »