Uutiset
Katso kuva!

Sokkiero?! Stefan Therman julkaisi tyrmääviä ilmoituksia somessa - suhde Sofia Belórfiin dramaattisesti ohi? "On parempi olla yksin"

25.09.2020 12:59

Kohuliikemies Stefan Thermanin ja fitnesskaunotar Sofia Belórfin myrskyisä suhde on saanut jälleen uuden käänteen.

Torstaina ilmestynyt Seiska uutisoi, että Stefanilla ja Sofialla oli yhteisessä kodissaan viime viikonloppuna yhteenotto, jonka seurauksena Sofia joutui pakenemaan Stefua ystävänsä luo.

Sunnuntain vastaisena yönä kyyhkyläisten kodissa käytyä kahakkaa joutuivat todistamaan myös pariskunnan naapurit.

Stefun nähtiin paiskovan Sofian merkkilaukkuja ja tavaroita pihamaalle, josta pakettiauto kävi ne poimimassa. Sofia myönsi Seiskalle jälkikäteen, että hän joutui pakenemaan yhteisestä kodista yötä vasten Espoon Westendissä asuvan ystävänsä luo.

Lue lisää: Raju riita kotona! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä - kohuparin kotiesittely Seiskassa: "Stefu suuttuessaan heittelee tavaroita"

Stefan vakuutti aiemmin tällä viikolla, ettei kyse ollut mistään vakavasta ja että lauantaina pariskunta juhli harjannostajaisia.

– Porukkaa tuli ja meni, meillä oli oikein hauskaa. Olemme temperamenttisia ihmisiä Sofian kanssa, riidellään ja sovitaan, Stefu kuittaa.

– Jos mukavia naapureitamme kiinnostaa soitella Seiskaan asioistamme, niin ei se minua haittaa! Rakennamme täällä Sofian kanssa kotia ja asumme tietoisesti aika sumpussa katseiden alla.

Vielä viime viikolla asiat olivat Sofian ja Stefanin parisuhteessa hyvin, sillä Sofia esitteli pariskunnan kotia Seiskalle.

Katso video Sofian ja Stefanin kotiesittelystä!

"Älä ikinä luota kehenkään"

Torstai-iltana Stefanin Instagram-tilille ilmestyi kuitenkin dramaattisia viestejä. Stefu julkaisi Instagramin videotarinassaan neljä kuvaa, joissa oli erilaisia ihmissuhteisiin liittyviä mietelauseita. Kuvista pysäyttävin oli ensimmäisenä videotarinaan ilmestynyt kuva.

- Älä ikinä luota kehenkään. Toistan: älä ikinä luota kehenkään, Stefanin julkaisemassa englanninkielisessä tekstissä luki vapaasti suomennettuna.

Lue lisää: Stefu paiskoi Sofia Belórfin tavarat pihalle?! Nyt puhuu Stefan Therman uusien naapureiden todistamasta riidasta!

Stefanin julkaisemasta neljästä kuvasta kolme oli poistunut Instagram-tarinasta perjantaiaamupäivään mennessä, mutta yhden englanninkielisen mietelauseen liikemies oli kuitenkin profiiliinsa jättänyt.

- On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa, kuvassa luki.

Otoksessa oli auringonlasku sekä kaksi tuolia, joista toisella istui mieshahmo ja toinen tuoleista oli tyhjä.

Lue myös: Huikeita poseerauksia! Kurkista Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin uuteen Espoon-kotiin: "Minulla on maailman paras sihteeri"

Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.

Tuore päivitys herättää runsaasti kysymyksiä. Ovatko Stefan tai Sofia jo eronneet, vaikka he vasta muuttivat uuteen yhteiseen kotiinsa?

Seiska tavoitti Sofian perjantaina. Sofia ilmoitti, ettei kommentoi julkisuudessa parisuhteensa tilannetta, mutta kertoi lyhyesti omia kuulumisiaan.

Lue lisää: "Stefulla on muutakin elämää kuin minä" - Seiska tavoitti Sofia Belórfin erohuhujen keskellä: "Minulla on kaikki hyvin"

Pariskunta on seurustellut keväästä lähtien. Ennen seurustelun alkua Sofia seurusteli tutkintavankeudessa istuneen, Katiska-vyyhdin pääepäillyn Niko Ranta-ahon kanssa. Stefan puolestaan erosi pääsiäisenä Martina Aitolehdestä, jonka kanssa hän ehti olla kihloissa.

Lue myös: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Uutista päivitetty Sofian kommenteilla.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Sofia Belórfin kotialbumi & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!