Uutiset

Sokkiero! Duudsonien Jarno Laasalan ja Hanne-vaimon liitto ohi 20 yhteisen vuoden jälkeen

24.05.2020 22:06

Duudsoneista tuttu Jarno Laasala on eronnut Hanne-vaimostaan. Jarno ilmoitti asiasta sunnuntaina yksityisellä Facebook-päivityksellä.

Jarno ja Hanne ehtivät olla yhdessä noin 20 vuotta. Heillä on kolme yhteistä lasta.

- Teimme alkuvuodesta elämämme raskaimman päätöksen. Olen kiitollinen tästä huikeasta 20 vuoden matkasta kaikkine iloine, suruine, ylä- ja alamäkineen. Suhteemme on ollut erityinen ja yhteytemme todella syvä. Siksi ero myös sattuu todella todella paljon! Nyt rakkauden on ollut aika muuttaa muotoaan, Jarno kirjoittaa Facebookissa.

- Elämämme jatkuu perheenä kahdessa eri osoitteessa ja annamme kaiken mahdollisen rakkautemme lapsillemme. Irti päästäminen näin syvästä rakkaudesta on todella vaikeaa. Ystävät, perhe, urheilu, meditaatio sekä toivo ja usko edelleen rakkauteen ja itsensä rakastamiseen on helpottanut oloa. Kivun läpi on pakko kulkea, jotta uutta voi syntyä. Olemme nyt tällä matkalla.

Jarno julkaisi YouTube-tilillään avioeroonsa liittyen myös videon, jossa hän kertoo vaikeista tunteistaan eroon liittyen.

Toipui syövästä

Jarnon viime vuodet ovat olleet tapahtumia täynnä. Keväällä 2017 hänellä todettiin melanooma, josta hän kuitenkin selvisi.

Lisäksi Jarno on kertonut kärsineensä burnoutista.

Joulukuussa 2018 Jarno kertoi Instagramissa riittämättömyyden tunteistaan ja stressistä.

- Olen henkisesti piiskannut ja solvannut itseäni siitä että en ole riittävän hyvä, että minun pitäisi olla parempi, EN riitä ennen kuin olen menestynyt tässä kaupungissa. Ja mikään pieni menestys ei riitä. Sen pitää olla suurta…oma ohjelma, elokuva, ohjaustyö ja sitä kautta voin olla onnellinen. Tämä on johtanut valtavaan ahdistukseen ja alas painettuihin tunteisiin, Jarno kirjoitti puolitoista vuotta sitten.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!