Katso kuvat!

Sokeutumisvaarassa ollut Tauskin Nalle-koira toipui täysin: voi, mikä söpöläinen – katso kuvat!

Uutiset | 13.08.2018 15:05

Seiska kertoi keväällä laulaja Tauskin suuresta surusta, kun hänen chow chow -rotuinen Nalle-koiransa oli vähällä sokeutua. Koiran päänahan iho ja silmäluomet olivat alkaneet valua sen silmien päälle, ja roikkuva iho olisi lopulta vaurioittanut sen silmiä niin, että se olisi menettänyt näkönsä. Tauskin mukaan tilanne oli niin paha, että jos asialle ei olisi tehty mitään, se olisi todennäköisesti jouduttu lopettamaan. 

TAUSTAA: VOI KURJUUS! TAUSKIN SUURI SURU - NALLE-KOIRA SOKEUTUU: OLEN ITKENYT PÄIVÄKAUSIA - EN PYSTY EDES NUKKUMAAN!

TAUSTAA: TAUSKIN TAISTELI RAKKAAN KOIRANSA SOKEUTUMISTA VASTAAN: SILMÄMUNAT KÄÄNTYIVÄT VÄÄRINPÄIN - HURJAT KUVAT LEIKKAUKSEN JÄLKEEN!

TAUSTAA: TAUSKI HANKKI ERIKOISEN KOIRANPENNUN: TÄSSÄ ON SULOINEN NALLE PELTONEN – KATSO!

Seiskan tuolloin jututtama Tauski oli murheen murtama ja kertoi vain itkeneensä päiviä pystymättä nukkumaan. Nyt hänellä on kuitenkin hyviä uutisia. Nalle – toiselta nimeltään Karhuherra Paddington – on toipunut lähes täysin. 

Tauski

– Edelleen joudumme hoitamaan häntä silmätipoilla päivittäin, mutta muuten hepulla ei ole mitään hätää. Leikkaus oli valtava, kun koko päälaki vedettiin auki ja tikattiin, mutta Nalle on ollut todella reipas potilas. Nyt on kaikki hyvin. Tuossa se suhailee ja touhuilee, parhaan kaverinsa pelastumisesta onnellinen Tauski toteaa.

tAUSKIN

 

Tauski

Nallella on edessä vielä muutama tarkastus, ja silmäluomien yläpuolelle saatetaan joutua tekemään vielä pienempi leikkaus, mutta se ei olisi mitään verrattuna keväällä tehtyyn jättileikkaukseen.

Tauskin kalakaveri

Keväällä tehdylle operaatiolle tuli hintaa kolmisen tuhatta euroa.

– Raha oli kaikkein pienin murhe. Ennen Nallea vietin kovin yksinäistä elämää, ja kuten sanoin, en varmaan itsekään olisi jaksanut, jos olisin hänet menettänyt, Tauski pohtii.

tAUSKI
Näin hurjalta Nalle näytti leikkauksen jälkeen.

Nalle on myös Tauskille tärkeä kalakaveri, ja viime viikolla he olivat ensimmäistä kertaa kalastamassa yhdessä.

– Aloitamme yhdessä verkkokalastuksen, jotta saamme pojalle pakkasen täyteen kalaa talven varalle. Se on kova poika syömään kalaa, ja syötän sille sitä joka päivä. Fileoin kalat, otan kaikki ruodot pois ja myllytän sen kalajauhelihaksi. Ihmiset sanovat, että tätä koiraa hoidetaan kymmenen kertaa paremmin kuin yhtään ihmistä, Tauski kehaisee.

Tauski on kovin koirarakas, ja hänellä on aiemmin ollut muun muassa kuusi saksanpaimenkoiraa.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!