fbq
Uutiset
02.02.2020 07:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija
Jere Karalahti soitti videopuhelun Nanna-vaimolle.
Soitti katuvaisena kotiin? Levillä rähissyt Jere Karalahti bongattiin burgerilta ja huudattamassa puhelintaan - videopuhelu Nanna-vaimolle!
Uutiset
02.02.2020 07:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija

Seiska paljasti Jere Karalahden, 44, rähisseen Levillä viime viikolla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Silminnäkijöiden mukaan Leijona-legendalla olisi ollut kova hinku paikalliseen Ihku-yökerhoon.

Lue lisää: Ex-kiekkotähti Jere Karalahti rähisi Levillä: Pantiin rautoihin! Kuvat Seiskassa!

Paikan päällä kuvattu video paljastaa, kuinka portsarit vääntävät tumman hahmon kanssa maassa. Seiskan silminnäkijöiden mukaan portsareiden painikaveri oli juurikin Jere Karalahti. Tapahtumaketjua seurannut todistaja myös kertoo Jeren joutuneen rautoihin ja että lopulta poliisi korjasi ärrimurri-Jeren talteen.

Lue lisää: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Lauantaiyön ikävä paini- ja raudoitusepisodi oli sunnuntaina enää muisto vain. Jere Karalahti bongattiin iltapäivällä leppoisalta kylpyläreissulta Leviltä.

Lue lisää: Huuhtoi syntinsä kylpylässä! Jere Karalahti löhösi porealtaassa rähinäyön jälkeen!

– Kun myöhemmin alkuillasta poikkesin Levin Burger Kingiin, yhtäkkiä Jere ilmaantui sinnekin. Kovasti näytti roskaruoka maistuvan. Hän myös huudatti puhelimestaan videoyhteyttä, josta kuului vaimonsa Nannan ja jonkun pikkulapsen ääni, Leviltä kerrotaan.

Rauhoittunut Jere ikuistettiin seuraavana alkuiltana syömässä purilaisia Levin Burger Kingissä.
Rauhoittunut Jere ikuistettiin seuraavana alkuiltana syömässä purilaisia Levin Burger Kingissä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »