fbq
Uutiset
02.12.2018 20:28
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Timo Korhonen
NIko Nousiainen opiskelee toimittajaksi.
Sofia Belórfista eronnut Niko Nousiainen uudelle uralle: Haastattelin Aino-Kaisa Saarista!
Uutiset
02.12.2018 20:28
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Timo Korhonen

Tosi-tv-tähti Niko Nousiainen oli Rukalla hiihdon maailmancupin avausviikonloppuna kouluhommissa. Hän opiskelee monimedia-alaa Laajasalon opistossa Helsingissä.

– Olemme tehneet täältä netti-tv-lähetyksiä, pääsin haastattelemaan muun muassa Aino-Kaisa Saarista. Koulun kautta tavoitteenani on päästä radioon hommiin, Niko suunnitteli.

Lue myös: Uuden miljonäärirakkaansa luo muuttanut Sofia Belórf keikisteli somessa – ex-mies Niko Nousiaiselta jäätävä kuitti: ”Mulla on vähän samanlainen kuva, kun…”

Nikon ja fitnesskaunotar Sofia Belórfin ero tuli virallisesti voimaan syyskuussa. Ex-pariskunta jätti toisen vaiheen jättämisen aivan viime metreillä, sillä ensimmäisen vaiheen erohakemuksen Niko jätti yksin viime lokakuussa.

Lue lisää: Niko Nousiaisen ja Sofia Belórfin avioliitto virallisesti ohi – jättivät erohakemuksen toisen vaiheen viime metreillä!

Tytär isän jalanjäljissä!

Aino-Kaisa Saarinen Rukalla.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty ex-hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen oli kisoissa vakoilumatkalla, sillä hän on Lahden Salpausselän kisojen pääsihteeri.

– Hiihto on minulle tuttua, mutta mäkihyppypuoli on uutta, Aino-Kaisa sanoi. Kotona Aikun pitää kiireisenä hänen ja Tom Gustafssonin 2-vuotias tytär.

– Tyttö on innostunut koripallosta, mikä tulee isän kautta.

Lue myös: Ex-hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen vastaa rajuun kritiikkiin: Huippu-urheilijoiden arvostuksessa on selkeästi vaje!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »