Sofia Belorf ja Niko Ranta-aho.

Sofia Belórfin piina helpotti Niko-rakkaansa tunnustuksen myötä: ”Epätietoisuus ollut raskasta!”

04.04.2020 07:03

Viime kesänä fitness-malli Sofia Belórf ja hänen elämänkumppaninsa Niko Ranta-aho nousivat valtavan kohun keskiöön, kun heidät pidätettiin vakavista rikoksista epäiltyinä.

Sofian epäilyt lievenivät tuottamukselliseen rahanpesuun ja perusmuotoiseen huumausainerikokseen. Poliisin mukaan Niko johti rikollisvaikuttaja Janne "Nacci" Tranbergin kanssa liigaa, joka tuotti Suomeen valtavia määriä huumausaineita, dopingaineita ja huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä.

Katiskaksi nimettyä juttua alettiin puida Helsingin käräjäoikeudessa kevättalvella. MTV ja muut suomalaiset uutisvälineet kertoivat viime viikon keskiviikkona, että Niko on tunnustanut syytteet oikeiksi, eli käytännössä myöntänyt rikoksensa "muutamia teknisiä seikkoja lukuun ottamatta".

Lue myös: Mediat: Niko Ranta-aho tunnusti kaiken ja sinetöi itselleen pitkän vankeustuomion

Epätietoisuus on raskasta

Niko on myös paljastanut viranomaisille suuria huumekätköjä, joita poliisi ei ollut löytänyt. Helsingin Sanomien mukaan hän on sanonut olevansa ainoa, joka tietää maahantuotujen huumausaineiden kokonaismäärät.

Päätöksellään Niko varmisti itselleen pitkän vankeustuomion.

Niko ja Sofia ovat tavanneet edellisen kerran viime syksynä ennen poliisitutkintaa.
Niko ja Sofia ovat tavanneet edellisen kerran viime syksynä ennen poliisitutkintaa.

 

Lue myös: Perhehaaveet murskaksi! Sofia Belórf järkyttyi Niko Ranta-ahon tunnustuksesta!

Seiskan tavoittama Sofia kertoo Nikon tunnustuksen tulleen täytenä yllätyksenä. Hän on kuitenkin ylpeä miehestään, joka on vihdoin valmis kantamaan vastuun teoistaan.

– Tunnustus oli ensin sokki, mutta loppupeleissä helpotus. Toivon, että koko oikeusprosessi on nopeammin ohi. Tämä on ollut erittäin kuluttavaa, ja epätietoisuus on ollut raskasta.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Petri Voutilainen ja Pauli Poutanen
Kuvat: Sofian albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!