Sofia Belórfilta hämmentävä julkaisu – viimeiset hyvästit vankilassa istuvalle Niko Ranta-aholle?!

Uutiset | 26.04.2020 17:51

Tämän hetken puhutuimpiin julkisuuden henkilöihin lukeutuvan Sofia Belórfin Instagram-julkaisu herättää hämmennystä.

Katiska-jutussa tuottamuksellisesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta syytetty Sofia Belórf on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ihmissuhdekuvioidensa takia. Hän joutui kohun keskelle Martina Aitolehden ilmoitettua, että hän on eronnut avopuolisostaan Stefan Thermanista lähes kymmenen yhteisen vuoden jälkeen. Pian selvisi, että eron syynä oli Stefanin ja Sofian salasuhteen paljastuminen.

Erikoiseksi tilanteen tekee se, että Sofian avopuoliso Niko Ranta-aho istuu tällä hetkellä tutkintavankeudesta, ja hän tunnusti osuutensa Suomen rikoshistorian suurimmassa huumausainerikostapauksessa.

 

Hämmentäviä somejulkaisuja

Sofia on viettänyt aikaa Stefanin kanssa salasuhteen paljastuttua, ja hänen Instagram-tilillään on julkaistu hämmentäviä kirjoituksia, jotka voi tulkita viesteinä tutkintavankeudessa istuvalle Nikolle.

Sofia julkaisi eilen lauantaina Instagram-tilinsä Stories-osiossa kuvan, jonka teksti viittasi ihmissuhteen päättymiseen ja elämässä eteenpäin menemiseen.

- She misses him but she wants to forget, kuvassa luki.

Tämä ei ollut ensimmäinen kirjoitus, jonka sisältö on viitannut vahvasti siihen, että Sofia jättää hiljalleen hyvästejä vankilassa istuvalle Nikolle. Keskiviikkona hän nimittäin julkaisi Stories-osiossaan tekstin, jonka viesti oli melko selvä:

- Muista tämä: Kukaan ei ole stressaamisen arvoinen. Mene eteenpäin. On ihan ok jättää ihminen taakseen. Mene ja etsi itsesi. Maailma on sinun, ja elämä jatkuu.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!