Uutiset

Sofia Belórf purki tuntojaan oikeudenkäynnin jälkeen: ”Ei mikään upein päivä!”

13.08.2020 21:01

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-rakkaansa Sofia Belórfin pahoinpitelystä.

Syyttäjän mukaan Niko oli töninyt Sofiaa Espanjassa viime kesänä niin, että Sofian olkapäähän oli tullut mustelmia. Syyttäjän mukaan ex-parin väliset tekstiviestit paljastavat, että Niko oli pahoinpidellyt Sofiaa.

Lue myös: Sofia Belórf lähetti Niko Ranta-aholle kuvia ruhjotusta kädestään - otokset julki pahoinpitelykäräjillä: ”Ai sorry kun suutun, kun mut on hakattu”

Käräjäoikeudesta päästyään Sofia julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa videoita, joissa hän kiitti saamistaan kannustavista viesteistä, joita ihmiset olivat lähettäneet hänen Instagram-tilinsä yksityisviesteihin.

Sofia Belorf

- Halusin vielä erikseen kiittää jokaista ihanista tsemppiviesteistä. Olette olleet mukana hengessä aikaisin aamusta asti. Ei mikään tietenkään upein päivä, mutta kyllä tämä tästä. Yksi asia kerrallaan, taas asiat selkenee. On jo parempi fiilis kuin aamulla. Kyllä tästä vielä hyvä syksy tulee, Sofia kertoi videoissaan.

Lue myös: Tämän takia Niko Ranta-aho ei saapunut käräjäoikeuteen: vastaa pahoinpitelysyytteeseen kesämökiltään - terveydelliset syyt esteenä!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Panu Hörkkö, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!